Muutoksia Heinon johtotehtävissä

PETTERI PELKONEN HEINON TUKKU OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI 

Heino-konserniin kuuluvan Heinon Tukku Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Petteri Pelkonen 1.5.2017 alkaen. Petteri Pelkonen siirtyy tehtävään Tuko Logistics osk:sta, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta. Aiemmissa tehtävissään hän on yleisjohtamisen lisäksi vastannut monipuolisesti toimitusketjujen johtamisesta ja kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

MARJA HÄMÄLÄINEN HEINO-KONSERNIN HALLINTOJOHTAJAKSI
Heinon Tukun nykyinen toimitusjohtaja Marja Hämäläinen siirtyy koko Heino-konsernin hallintojohtajaksi vastaamaan konsernin hallinnosta ja sisäisistä palveluista.

 – Marja on tehnyt hienoa työtä jo kymmenen vuoden ajan Heinon Tukun toimitusjohtajana ja luotsannut yrityksen hyvään kasvuun ja tulokseen, toteaa Heinon Tukun hallituksen puheenjohtaja Petri Heino. Tästä on Petterin hyvä jatkaa ja tuoda omaa vahvaa logistiikan osaamistaan yritykseemme.

 – Otan uuden tehtävän vastaan suurella innolla. Koen, että Heinon Tukun pitkä historia, asiakaslähtöinen toiminta sekä sopiva haastajan asema luovat hienoja mahdollisuuksia tulevaisuuteen. Uskon että kokemukseni toimitusketjujen kehittämisestä ja organisaatioiden johtamisesta antavat hyvät eväät liiketoiminnan kehittämiseen yhdessä Heinon henkilöstön kanssa, toteaa Petteri Pelkonen.

 – Tukkukaupan muuttuessa yhä kansainvälisemmäksi ja logistiikan merkityksen korostuessa toiminnassa jätän Heinon Tukun ohjakset hyvällä mielellä Petterille.  Pyrin osaltani tukemaan konsernin tukitoimintojen kautta Heinon Tukun menestystä myös tulevaisuudessa, sanoo Marja Hämäläinen.

 Lisätiedot: TukkuHeino Oy:n toimitusjohtaja Petri Heino, p. 020 717 0308

 _________________________________________________

 Heino on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Tänä päivänä TukkuHeino Oy -konserniin kuuluvat Heinon Tukku Oy, alkoholijuomien myyjä ja markkinoija Uniq Drinks Finland Oy ja Anton & Anton Oy ruokakauppoineen. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 251 m€.

Heinon Tukku Oy:llä on pikatukut Helsingissä ja Vantaalla sekä logistiikkakeskukset Espoossa ja Kuopiossa.

Heinon Tukku Oy:n itsenäinen tytäryhtiö Heinon Tukku Kuopio Oy on erityisesti riistaan ja kalaan erikoistunut tuotantotalo, joka myös omistaa virolaisen Hunt Fish Group Ltd:n.