Heinon omat tuotteet

Heinon hienoimmat kalat uivat uuteen laariin

HIENO BY HEINO on Heinon Tukun uusi tuotesarja, josta löytyvät markkinoiden laadukkaimmat ja maukkaimmat premium-kala jalosteet. Tuotesarjan tunnistat hienostuneista sinisistä pakkauksista.

HIENO BY HEINO -nimen alle on koottu laadukkaimmat kalajalosteet suoraan Kuopion tehtaaltamme. Hieno-tuote on taatusti laadukas, turvallinen, vastuullinen ja jäljitettävä. Siis juuri sitä, mitä sinun asiakkaasi arvostaa.

HIENO BY HEINO -TUOTESARJA rakennetaan tarkan valikoima prosessin avulla. Me analysoimme ruokamaailmaa, seuraamme trendejä ja kuuntelemme tarkkaan kaikkia asiakkaidemme tarpeita. Jokainen tuote käy läpi omista ammattilaisistamme kootun raadin arvioinnin. Vain parhaat pisteet saaneet tuotteet ansaitsevat Hieno by Heino -leiman.

 

Heinon Tukun omat Hieno by Heino -tuotteet

 

Hieno by Heino - Hienostuneen hyvää.

Uusi, uljaampi AIMO
Heinon Tukun omat Aimo-tuotteet

 

Tarjoa asiakkaillesi aimokauhallinen hyvää!

 

UUSI AIMO tarjoaa entistä parempaa ja tarkemmin valittua laatua aina ystävälliseen hintaan. Uudistetun Aimon tunnistat pirteistä pakkauksista, joissa toistuvat tutut Heinon Tukun värit.
KUN valitset Aimon, tiedät saavasi aimokauhallisen hyvää! Tämä ajatus on johtotähtemme, kun kehitämme valikoimaamme.

HINTA-LAATU -SUHTEELTAAN optimaaliset Aimot ovat valikoimamme parhaita paloja. Aimo on keittiöiden laadukkaimpia perustuotteita, joilla valmistat parasta mahdollista omille asiakkaillesi - aina järkevästi ja kustannustehokkaasti.

JOKAINEN Heinon Tukun Aimo-tuote nostetaan valikoimiin tarkan valikoimaprosessin kautta. Seuraamme jatkuvasti trendejä ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita. Niiden perusteella suunnittelemme ja uudistamme koko ajan Aimo-tuotevalikoimaa. Kun uusi tuote on alustavasti valittu Aimolle kelpaavaksi, se käy vielä läpi tuoteraatimme tarkan arvioinnin. Omista ammattilaisistamme koottu raati arvioi tuotteen maulliset ja laadulliset ominaisuudet, ja vain parhaat pisteet saaneet tuotteet ansaitsevat Aimo-merkin.

Heinon omat kalatuotteet

Ostoksille

Tilaa Hieno- ja Aimo kalat suoraan verkkokaupasta.