Ideoita ja tarinoita - Heinon Tukku Oy

Ideoita ja tarinoita

Krog Roba vastaa staycation-buumiin laatuannoksilla ja huonepalvelulla 05.11.2021

Lähimatkailu ja staycationit ovat nousseet isoksi trendiksi. Hotelli Lilla Robertsin yhteydessä toimivan Krog Roba -ravintolan keittiöpäällikkö Karri Knaapila kertoo, millaisia …

Probeet-punajuuritäysmehu säästää aikaa keittiössä – yritystä luotsaa Huuhkajista tuttu Antti Niemi 05.11.2021

Probeet-punajuurimehu sopii niin suolaisten kuin makeiden ruokien valmistukseen. Kolme Sadasosaa Oy:n toimitusjohtaja Antti Niemi ja ”punajuurilähettiläs”, keittiömestari ja ravintoloitsija Arto …

Sporttibaareissa vetää nyt vege ja mocktailit – tuttujen suosikkien lisäksi 04.11.2021

Saimaan O’Learys-ravintola pelaa sporttibaarin vahvuuksilla: letkeällä tunnelmalla, takuuvarmoilla annoksilla ja mutkattomalla tarjoilulla. Tärkeiden matsien koittaessa käännetään äänet kaakkoon ja vedetään …

Minimoi hävikki – 61 miljoonaa kiloa ruokaa vuosittain ravintoloiden roskiksiin 04.11.2021

Hävikin vähentäminen on paitsi ilmastoteko myös keino pienentää kuluja. Seuranta, ennakointi ja asiakkaan tunteminen ovat tärkeitä työkaluja hävikkitaistelussa. Ravintoloiden roskikset …

Suosittu Runo-hotellin baari ihastuttaa artesaanidrinkeillään ja sisustuksellaan 04.11.2021

Kesällä ovensa avanneen Runo Hotel Porvoon cocktailbaarissa luotetaan lähialueilta tuleviin raaka-aineisiin, kodinomaiseen tunnelmaan ja suomalaisen juomakulttuurin historiaan. Porvoo sai alkukesästä …

Take away -pakkauksia uusiutuvista raaka-aineista 04.11.2021

Sokeriruo’n korsista valmistettuja pakkauksia ja palmun lehdistä tuotetulla vahalla viimeisteltyjä aterimia. Noutoastioita kehitetään nyt uusiutuvista raaka-aineista. Merien muoviroskaongel­maa taltuttaakseen EU …

Näin nostat asiakaspalvelun uudelle tasolle 28.10.2021

Kouluttaja ja ravintolapäällikkö Teemu Siraisen mukaan hyvä asiakaspalvelu koostuu simppeleistä perusasioista – ja juuri siksi ne usein unohtuvat. Vinkki 1: …

Valio ja Heinon Tukku rakentavat uutta yhteisvoimin 05.10.2021

Ruoan ammattilaisille rakennetaan parhaillaan laadukasta tukkukauppaa, joka palvelee jatkossakin asiakkaita ympäri Suomen. Uusi toimija julkistetaan alkuvuodesta 2022. Valion ja Heinon …

Rapea kanasalaatti 02.09.2021

Ikisuosikki kanasalaatti hurmaa rapeudellaan, kun valmistat sen paneroiduista fileepihveistä. Lupaamme, että asiakkaasi koukuttuvat myös limetillä, hunajalla ja srirachalla maustettuun majoneesikastikkeeseen! …

Linssi-bataatticurry 02.09.2021

Currytahnasta ja kookosmaidosta makua saava linssi-bataatticurry on mitä parhainta syksyn lohturuokaa. Viimeistele asiakkaittesi makuelämys tuoreella chilillä ja korianterilla.    Ainekset …

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osoite

Vanha talvitie 2, 00580 Helsinki

Avoinna tänään

Avoinna tänään06:00 – 20:00