Ideoita ja tarinoita - Valio Aimo Oy

Ideoita ja tarinoita

Olen Aimo, uusi tukkurisi 19.01.2022

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Tavoitteena on olla paras …

Suomalaiset perheviljelmät tuottavat tutkitusti hiilineutraalia suomalaista lähiperunaa 01.01.2022

Perunanviljelijät kompensoivat hiilijalanjälkensä istuttamalla metsää 4H-järjestön Taimiteko-mallin mukaisesti. ”Vaikka teemme kaikkemme, ihmisen toiminnasta jää aina jonkinlainen hiilijalanjälki. Meidän viljelijämme kompensoivat …

Dunin uudet biopohjaisista materiaaleista valmistetut tuotteet 01.01.2022

Tietoinen valinta – uudet materiaalit Bio Dunisoft®, Bio Duniletto® Slim ja Bio Dunicel® Dunilla voidaan ylpeydellä sanoa, että uudet ainutlaatuiset …

Krog Roba vastaa staycation-buumiin laatuannoksilla ja huonepalvelulla 05.11.2021

Lähimatkailu ja staycationit ovat nousseet isoksi trendiksi. Hotelli Lilla Robertsin yhteydessä toimivan Krog Roba -ravintolan keittiöpäällikkö Karri Knaapila kertoo, millaisia …

Sporttibaareissa vetää nyt vege ja mocktailit – tuttujen suosikkien lisäksi 04.11.2021

Saimaan O’Learys-ravintola pelaa sporttibaarin vahvuuksilla: letkeällä tunnelmalla, takuuvarmoilla annoksilla ja mutkattomalla tarjoilulla. Tärkeiden matsien koittaessa käännetään äänet kaakkoon ja vedetään …

Minimoi hävikki – 61 miljoonaa kiloa ruokaa vuosittain ravintoloiden roskiksiin 04.11.2021

Hävikin vähentäminen on paitsi ilmastoteko myös keino pienentää kuluja. Seuranta, ennakointi ja asiakkaan tunteminen ovat tärkeitä työkaluja hävikkitaistelussa. Ravintoloiden roskikset …

Suosittu Runo-hotellin baari ihastuttaa artesaanidrinkeillään ja sisustuksellaan 04.11.2021

Kesällä ovensa avanneen Runo Hotel Porvoon cocktailbaarissa luotetaan lähialueilta tuleviin raaka-aineisiin, kodinomaiseen tunnelmaan ja suomalaisen juomakulttuurin historiaan. Porvoo sai alkukesästä …

Take away -pakkauksia uusiutuvista raaka-aineista 04.11.2021

Sokeriruo’n korsista valmistettuja pakkauksia ja palmun lehdistä tuotetulla vahalla viimeisteltyjä aterimia. Noutoastioita kehitetään nyt uusiutuvista raaka-aineista. Merien muoviroskaongel­maa taltuttaakseen EU …

Näin nostat asiakaspalvelun uudelle tasolle 28.10.2021

Kouluttaja ja ravintolapäällikkö Teemu Siraisen mukaan hyvä asiakaspalvelu koostuu simppeleistä perusasioista – ja juuri siksi ne usein unohtuvat. Vinkki 1: …

Valio ja Valio Aimo rakentavat uutta yhteisvoimin 02.10.2021

Ruoan ammattilaisille rakennetaan parhaillaan laadukasta tukkukauppaa, joka palvelee jatkossakin asiakkaita ympäri Suomen. Uusi toimija julkistetaan alkuvuodesta 2022. Valion ja Heinon …

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osoite

Vanha talvitie 2, 00580 Helsinki

Avoinna tänään

SULJETTU NYT06:00 – 20:00