Ideoita ja tarinoita - Valio Aimo Oy

Ideoita ja tarinoita

Vähennä ruokahävikkiä yhdessä Muttin kanssa 01.02.2022

Italialainen perheyritys Mutti on tunnettu ensiluokkaisista tomaattituotteistaan. Vastuullisen laadun ja herkullisen maun takaa tarkkaan hiottu tuotantoketju, joka on myös oleellinen …

Kana on askel kohti hiilineutraalia ruokaketjua 01.02.2022

Jaamme yhteisen huolen ilmastonmuutoksesta – se vaatii toimia meiltä kaikilta.    Me Atrialla haluamme olla osa ratkaisua. Siksi hiilineutraali ruokaketju …

Pohjoisesta puusta syntyy laadukasta ja vastuullista wc- ja talouspaperia 01.02.2022

Vastuullisuus ja kestävyys ohjaavat yhä useamman kuluttajan päätöksiä. Ajatellessamme omaa luontoamme, koko ilmastoa sekä sosiaalista vastuuta jokaisella pienellä teolla on …

Olen Aimo, uusi tukkurisi 19.01.2022

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Tavoitteena on olla paras …

Suomalaiset perheviljelmät tuottavat tutkitusti hiilineutraalia suomalaista lähiperunaa 01.01.2022

Perunanviljelijät kompensoivat hiilijalanjälkensä istuttamalla metsää 4H-järjestön Taimiteko-mallin mukaisesti. ”Vaikka teemme kaikkemme, ihmisen toiminnasta jää aina jonkinlainen hiilijalanjälki. Meidän viljelijämme kompensoivat …

Dunin uudet biopohjaisista materiaaleista valmistetut tuotteet 01.01.2022

Tietoinen valinta – uudet materiaalit Bio Dunisoft®, Bio Duniletto® Slim ja Bio Dunicel® Dunilla voidaan ylpeydellä sanoa, että uudet ainutlaatuiset …

Krog Roba vastaa staycation-buumiin laatuannoksilla ja huonepalvelulla 05.11.2021

Lähimatkailu ja staycationit ovat nousseet isoksi trendiksi. Hotelli Lilla Robertsin yhteydessä toimivan Krog Roba -ravintolan keittiöpäällikkö Karri Knaapila kertoo, millaisia …

Sporttibaareissa vetää nyt vege ja mocktailit – tuttujen suosikkien lisäksi 04.11.2021

Saimaan O’Learys-ravintola pelaa sporttibaarin vahvuuksilla: letkeällä tunnelmalla, takuuvarmoilla annoksilla ja mutkattomalla tarjoilulla. Tärkeiden matsien koittaessa käännetään äänet kaakkoon ja vedetään …

Minimoi hävikki – 61 miljoonaa kiloa ruokaa vuosittain ravintoloiden roskiksiin 04.11.2021

Hävikin vähentäminen on paitsi ilmastoteko myös keino pienentää kuluja. Seuranta, ennakointi ja asiakkaan tunteminen ovat tärkeitä työkaluja hävikkitaistelussa. Ravintoloiden roskikset …

Suosittu Runo-hotellin baari ihastuttaa artesaanidrinkeillään ja sisustuksellaan 04.11.2021

Kesällä ovensa avanneen Runo Hotel Porvoon cocktailbaarissa luotetaan lähialueilta tuleviin raaka-aineisiin, kodinomaiseen tunnelmaan ja suomalaisen juomakulttuurin historiaan. Porvoo sai alkukesästä …

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osoite

Vanha talvitie 2, 00580 Helsinki

Avoinna tänään

SULJETTU NYT09:00 – 16:00