Ideoita ja tarinoita
Take away -pakkauksia uusiutuvista raaka-aineista 04.11.2021
Sokeriruo’n korsista valmistettuja pakkauksia ja palmun lehdistä tuotetulla vahalla viimeisteltyjä aterimia. Noutoastioita kehitetään nyt uusiutuvista raaka-aineista. Merien muoviroskaongelmaa taltuttaakseen EU …
Continue reading "Take away -pakkauksia uusiutuvista raaka-aineista"
Näin nostat asiakaspalvelun uudelle tasolle 28.10.2021
Kouluttaja ja ravintolapäällikkö Teemu Siraisen mukaan hyvä asiakaspalvelu koostuu simppeleistä perusasioista – ja juuri siksi ne usein unohtuvat. Vinkki 1: …
Continue reading "Näin nostat asiakaspalvelun uudelle tasolle"
Valio ja Valio Aimo rakentavat uutta yhteisvoimin 02.10.2021
Ruoan ammattilaisille rakennetaan parhaillaan laadukasta tukkukauppaa, joka palvelee jatkossakin asiakkaita ympäri Suomen. Uusi toimija julkistetaan alkuvuodesta 2022. Valion ja Heinon …
Continue reading "Valio ja Valio Aimo rakentavat uutta yhteisvoimin"
Rapea kanasalaatti 02.09.2021
Ikisuosikki kanasalaatti hurmaa rapeudellaan, kun valmistat sen paneroiduista fileepihveistä. Lupaamme, että asiakkaasi koukuttuvat myös limetillä, hunajalla ja srirachalla maustettuun majoneesikastikkeeseen! …
Linssi-bataatticurry 02.09.2021
Currytahnasta ja kookosmaidosta makua saava linssi-bataatticurry on mitä parhainta syksyn lohturuokaa. Viimeistele asiakkaittesi makuelämys tuoreella chilillä ja korianterilla. Ainekset …
Porolasagne 02.09.2021
Syksyn mehevin lasagne valmistetaan poronkäristyksestä. Se saa makunsa parmesaani-ranskankermasta, fenkolinsiemenistä sekä tuoreesta timjamista ja rosmariinista Ainekset 20 annosta 4 …
Mausteinen omenapiirakka 02.09.2021
Tämä omenapiirakka on niin mehevää, ettei se kaipaa kaverikseen edes vaniljakastiketta! Jos haluat kuitenkin hemmotella asiakkaitasi, tarjoile piirakan kanssa pallo …
Probeet-punajuuritäysmehu säästää aikaa keittiössä – yritystä luotsaa Huuhkajista tuttu Antti Niemi 02.09.2021
Probeet-punajuurimehu sopii niin suolaisten kuin makeiden ruokien valmistukseen. Kolme Sadasosaa Oy:n toimitusjohtaja Antti Niemi ja ”punajuurilähettiläs”, keittiömestari ja ravintoloitsija Arto …
Savulohirillette & suolainen vohveli 31.08.2021
Raikas mutta ruokaisa – sitä on savulohirilletellä ja mummonkurkuilla täytetty suolainen vohveli. Makukombo saa asiakkaasi takuulla santsaamaan lisää! Ainekset …
Vegaaninen Välimeren patonki 31.08.2021
Tätä asiakkaasi ovat toivoneet: herkullinen vegepatonki, joka pitää nälän loitolla! Pikkelöidyt punasipulit ja paahdetut kirsikkatomaatit mehevöittävät veikkeleillä täytetyn leivän. Ainekset …