Ideoita ja tarinoita - Page 3 of 4 - Heinon Tukku Oy

Ideoita ja tarinoita

Kuinka pitää huolta työyhteisön hyvinvoinnista? Yritysvalmentaja jakaa 5 vinkkiä 07.05.2021

Yritysvalmentaja Markus Apuli antaa vinkit, kuinka panostaa ravintola-alalla työhyvinvointiin ja tukea kaikkien jaksamista.  Vinkki 1: Suosi terveempää työkulttuuria Työhyvinvoinnin ei pitäisi olla ravintola-alalla …

Upright Project mittaa yrityksen vastuullisuutta tekoälyn avulla – Heinon Tukun vaikutus ympäristölle on positiivinen 05.05.2021

Suomalainen startup-yritys, Upright Project, on kehittänyt tekoälyä hyödyntävän työkalun, joka laskee, paljonko ja millaista arvoa yritykset luovat maailmaan. Heinon Tukun …

Heinon Tukun uusi palvelu: Tilaa ja nouda ostokset kellon ympäri 04.05.2021

Säästä aikaa ja vaivaa Heinon Tukun uuden Tilaa & Nouda -palvelun avulla. Tilaa ostoksesi verkkokaupasta ja nouda ne sinulle sopivana …

Simppeli tomaatti-burratapasta 19.04.2021

Klassinen BLT-salaatti saa uutta tvistiä näppäristä valmiista lohikuutioista, cheddarista, avokadosta ja krutongeista. Kastikkeessa ei kannata pihistellä! Ainekset 40 annosta    …

Teheran-burgeri 19.04.2021

Teheran-burgerin minttuaioli virittää makunystyrät trendikkäästi Lähi-idän suuntaan. Laadukas pihvi, pikkelöity retiisi ja uppopaistetut sipulirenkaat saavat ruokailijat hyrisemään tyytyväisyydestä.   Ainekset …

Yrttiperuna-sillipiirakka 19.04.2021

Yllätä asiakkaasi tarjoamalla varhaisperunat, silli ja tilli tällä kertaa mehevän piirakan muodossa. Pikamarinoitu punasipuli ja kananmunalohkot kruunaavat ruokaisan herkun.   …

Korealainen nyhtöbroileri 19.04.2021

Korealaisittain maustettu nyhtöbroileri sopii mainiosti esimerkiksi salaattiin tai tacojen tai gua bao -sämpylöiden väliin. Inkivääri, valkosipuli ja gochujang tuovat annokseen …

Kuinka viestiä ravintola-asiakkaille somessa? Sisällöntuotannon asiantuntija kertoo 5 vinkkiä 15.04.2021

Kuinka usein somessa kannattaa julkaista ja mitä somekanavia kannattaa käyttää? Sisällöntuotannon asiantuntija Pia Alapeteri antaa vinkit ravintoloiden ja kahviloiden sosiaalisen …

Teemu Auran uutuus Albina ja Alexis – lohturuokaa ja viiniä tiiliseinien suojissa 06.04.2021

Syksyllä 2020 Helsingin Vallilaan avattiin kortteliravintola Albina ja kattoterassi Alexis. Uutuuspaikkojen takana on suomalaisen ravintolakentän menestyksekäs kolmikko, josta yksi on …

Oivalluksia tuotantoketjussa – perunan hiilijalanjälki pienentyi 30 prosenttia 30.03.2021

Ruoan hiilijalanjäljen pienentäminen on tärkeä teko maailmalle, sillä ruoantuotanto on yksi isoimmista syistä ilmastokriisin takana. Perunantoimittaja Potwell on seurannut perunoidensa …

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osoite

Vanha talvitie 2, 00580 Helsinki

Avoinna tänään

Avoinna tänään06:00 – 20:00