Ideoita ja tarinoita - Page 4 of 5 - Valio Aimo Oy

Ideoita ja tarinoita

Kuinka viestiä ravintola-asiakkaille somessa? Sisällöntuotannon asiantuntija kertoo 5 vinkkiä 15.04.2021

Kuinka usein somessa kannattaa julkaista ja mitä somekanavia kannattaa käyttää? Sisällöntuotannon asiantuntija Pia Alapeteri antaa vinkit ravintoloiden ja kahviloiden sosiaalisen …

Teemu Auran uutuus Albina ja Alexis – lohturuokaa ja viiniä tiiliseinien suojissa 06.04.2021

Syksyllä 2020 Helsingin Vallilaan avattiin kortteliravintola Albina ja kattoterassi Alexis. Uutuuspaikkojen takana on suomalaisen ravintolakentän menestyksekäs kolmikko, josta yksi on …

Oivalluksia tuotantoketjussa – perunan hiilijalanjälki pienentyi 30 prosenttia 30.03.2021

Ruoan hiilijalanjäljen pienentäminen on tärkeä teko maailmalle, sillä ruoantuotanto on yksi isoimmista syistä ilmastokriisin takana. Perunantoimittaja Potwell on seurannut perunoidensa …

Barot’s yhdistää ravintolan ja pikaruokalan: ”Aika oli valmis fast casualille” 25.03.2021

Eri puolille Suomea levittäytynyt Barot’s tarjoaa trendikästä fast casual -ruokaa ravintolamaisessa ympäristössä. Konsepti on auttanut ketjua myös selviämään koronakriisistä. Viides …

Heinon pikatukuissa asiakasta palvellaan ripeästi, ammattitaidolla ja inspiroiden 20.03.2021

Heinon pikatukut Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa avaavat ovensa asiakkaille viikon jokaisena päivänä ja auttavat niin perushankinnoissa kuin persoonallisemmissa toiveissa. …

Terassikausi piteni ympärivuotiseksi: lämpimät terassimökit ja kasvihuoneet ihastuttavat 10.02.2021

Poikkeusaika toi ravintola-alalle myös uusia palveluja. Terassi­kautta lähdettiin rohkeasti jatkamaan ympärivuotiseksi kasvihuoneiden ja terassimökkien avulla. Helsinkiläisessä Yes Yes Yes -ravintolassa …

Panimoravintola Pien tarjoaa laaturuokaa: ”Oluet toimivat eri makujen kanssa jopa paremmin kuin viinit” 08.02.2021

Panimoravintolat ovat kiinnostava lisä olutravintoloiden kentällä. Pien Brewpub Helsingin Kalliossa tarjoaa laatuoluiden lisäksi ajassa olevaa kasvisruokaa. Laatu, tuoreus ja erikoiserät. …

Rapu-turska-kookoscurry 11.01.2021

Turskaseläkkeet ja jättiravunpyrstöt maustuvat herkullisiksi kookos-curryliemessä. Houkuttelevasti tuoksuva thai-henkinen ruoka tarjoillaan basmatiriisin kera. Ainekset 10 annosta 1 kg turskaseläkettä (esim. Feldts …

Pizza bianco savumuikusta 11.01.2021

Valkoinen pizza on noussut monien listojen uudeksi hitiksi. Yhdistä trendiherkkuun perinteistä makua savumuikkujen muodossa. Luvassa on varma menestys! Ainekset 10 …

Omena-puolukka¬marenkihyve 11.01.2021

Päivitä vanha klassikko omenahyve näyttäväksi lisäämällä siihen puolukoita ja marenkia. Myös kardemumma antaa rakastetulle jälkiruoalle kivaa uutta tvistiä. Ainekset 10 …

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Osoite

Vanha talvitie 2, 00580 Helsinki

Avoinna tänään

SULJETTU NYT06:00 – 20:00