Ideoita ja tarinoita
Teheran-burgeri 19.04.2021
Teheran-burgerin minttuaioli virittää makunystyrät trendikkäästi Lähi-idän suuntaan. Laadukas pihvi, pikkelöity retiisi ja uppopaistetut sipulirenkaat saavat ruokailijat hyrisemään tyytyväisyydestä. Ainekset …
Yrttiperuna-sillipiirakka 19.04.2021
Yllätä asiakkaasi tarjoamalla varhaisperunat, silli ja tilli tällä kertaa mehevän piirakan muodossa. Pikamarinoitu punasipuli ja kananmunalohkot kruunaavat ruokaisan herkun. …
Korealainen nyhtöbroileri 19.04.2021
Korealaisittain maustettu nyhtöbroileri sopii mainiosti esimerkiksi salaattiin tai tacojen tai gua bao -sämpylöiden väliin. Inkivääri, valkosipuli ja gochujang tuovat annokseen …
Kuinka viestiä ravintola-asiakkaille somessa? Sisällöntuotannon asiantuntija kertoo 5 vinkkiä 15.04.2021
Kuinka usein somessa kannattaa julkaista ja mitä somekanavia kannattaa käyttää? Sisällöntuotannon asiantuntija Pia Alapeteri antaa vinkit ravintoloiden ja kahviloiden sosiaalisen …
Teemu Auran uutuus Albina ja Alexis – lohturuokaa ja viiniä tiiliseinien suojissa 06.04.2021
Syksyllä 2020 Helsingin Vallilaan avattiin kortteliravintola Albina ja kattoterassi Alexis. Uutuuspaikkojen takana on suomalaisen ravintolakentän menestyksekäs kolmikko, josta yksi on …
Continue reading "Teemu Auran uutuus Albina ja Alexis – lohturuokaa ja viiniä tiiliseinien suojissa"
Oivalluksia tuotantoketjussa – perunan hiilijalanjälki pienentyi 30 prosenttia 30.03.2021
Ruoan hiilijalanjäljen pienentäminen on tärkeä teko maailmalle, sillä ruoantuotanto on yksi isoimmista syistä ilmastokriisin takana. Perunantoimittaja Potwell on seurannut perunoidensa …
Continue reading "Oivalluksia tuotantoketjussa – perunan hiilijalanjälki pienentyi 30 prosenttia"
Barot’s yhdistää ravintolan ja pikaruokalan: ”Aika oli valmis fast casualille” 25.03.2021
Eri puolille Suomea levittäytynyt Barot’s tarjoaa trendikästä fast casual -ruokaa ravintolamaisessa ympäristössä. Konsepti on auttanut ketjua myös selviämään koronakriisistä. Viides …
Continue reading "Barot’s yhdistää ravintolan ja pikaruokalan: ”Aika oli valmis fast casualille”"
Heinon pikatukuissa asiakasta palvellaan ripeästi, ammattitaidolla ja inspiroiden 20.03.2021
Heinon pikatukut Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa avaavat ovensa asiakkaille viikon jokaisena päivänä ja auttavat niin perushankinnoissa kuin persoonallisemmissa toiveissa. …
Continue reading "Heinon pikatukuissa asiakasta palvellaan ripeästi, ammattitaidolla ja inspiroiden"
Terassikausi piteni ympärivuotiseksi: lämpimät terassimökit ja kasvihuoneet ihastuttavat 10.02.2021
Poikkeusaika toi ravintola-alalle myös uusia palveluja. Terassikautta lähdettiin rohkeasti jatkamaan ympärivuotiseksi kasvihuoneiden ja terassimökkien avulla. Helsinkiläisessä Yes Yes Yes -ravintolassa …
Panimoravintola Pien tarjoaa laaturuokaa: ”Oluet toimivat eri makujen kanssa jopa paremmin kuin viinit” 08.02.2021
Panimoravintolat ovat kiinnostava lisä olutravintoloiden kentällä. Pien Brewpub Helsingin Kalliossa tarjoaa laatuoluiden lisäksi ajassa olevaa kasvisruokaa. Laatu, tuoreus ja erikoiserät. …