Dunin uudet biopohjaisista materiaaleista valmistetut tuotteet

Tietoinen valinta – uudet materiaalit Bio Dunisoft®, Bio Duniletto® Slim ja Bio Dunicel®

Dunilla voidaan ylpeydellä sanoa, että uudet ainutlaatuiset Bio lautasliinamme ja Bio tablettimme on valmistettu vain biopohjaisista, uusiutuvista materiaaleista. Molempien materiaalien sidosaine on nyt 100 % kasviperäinen.

Olemme kehittäneet ainutlaatuiset Bio Dunisoft® ja Bio Duniletto® Slim lautasliinat käyttämällä valmistusprosessissa uutta sidosainetta, joka on valmistettu maissista, sitruunan kuorista sekä muista elintarviketeollisuuden sivutuotteista kuten mehutuotannosta. Duni on onnistunut myös kehittämään ainutlaatuisen reseptin, jonka ansiosta Bio Dunicel® -materiaalista on saatu fossiilivapaa. Perunoista saatavan tärkkelyksen avulla voimme sitoa kerrokset toisiinsa menettämättä pehmeyttä ja laatua.

Jotta emme jäisi puolitiehen, olemme tehneet merkittäviä parannuksia ja muutoksia myös Bio -tuotteiden pakkauksiin. Muovista on luovuttu kokonaan ja se korvataan paperilla tai kartongilla.

Duni kehittää jatkuvasti kestävämpiä ja kierrätettävämpiä ratkaisuja. Teemme joka päivä parhaamme minimoidaksemme planeettaamme kohdistuvat vaikutukset. Vuoteen 2030 mennessä Dunin oma tuotanto on täysin fossiilitonta, ilmaston kannalta neutraalia ja tuotteissamme on 100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettua tai kierrätettyä muovia.

    • Fossiilivapaa Bio -materiaali.
    • 17,1–18,5 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna nykyiseen materiaaliin.
    • 100 % uusiutuvista raaka-ainelähteistä.
    • Muoviton pakkaus. Lajittele kartonkina.
    • FSC ja OK Compost Home -sertifioidut tuotteet.