Tule asiakkaaksemme

Palvelumme kattavat koko Suomen; pikatukut palvelevat pääkaupunkiseudulla ja toimitustukuista toimitetaan tuotteita ympäri Suomen. Asiakkuutta voi siis hakea mistä päin Suomea tahansa.

Asiakkainamme ovat mm. ravintoloita, kahviloita, suurkeittiöitä, hotelleja, catering-palveluja, huoltoasemia, kioskeja ja toimistoja.

 

Täytä hakemus

Heinon Tukun asiakkaana sopimuksesi on siirtynyt suoraan Valio Aimo® tukkuun eikä teidän tarvitse hakea asiakkuutta uudelleen. Pääset käyttämään palveluita samalla tavalla ja samoilla tunnuksilla kuin ennenkin.

 

Mikäli yritykselläsi ei vielä ole voimassa olevaa asiakkuutta, täytä sähköinen hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain voimassaolevan Y-tunnuksen. Voit hakea joko käteis- tai luottoasiakkuutta.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

 

Valio Aimo® tukku

Ota yhteyttä myyntiimme, kerromme mielellämme lisää.

Kysyttävää hakemuksesta?

Asiakasrekisterimme palvelee arkisin klo. 7-16:

 

asiakasrekisteri@heinontukku.fi

puh. 020 7170 020

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina. Toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti.

Lue lisää