Heino-konserni

Tukkukauppaa ja maahantuontia

Heino on vuonna 1899 perustettu suomalainen perheyhtiö. Tänä päivänä TukkuHeino Oy -konserniin kuuluvat Heinon Tukku Oy, alkoholijuomien myyjä ja markkinoija Uniq Drinks Finland Oy ja Anton & Anton Oy ruokakauppoineen.

Konsernin suurimman toimijan, Heinon Tukku Oy:n, toimialaa on päivittäistavaroiden tukkukauppa ja maahantuonti. Yhtiöllä on pikatukut Helsingissä ja Vantaalla, toimitustukut Espoossa ja Kuopiossa sekä myyntikonttorit Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Heinon Tukku Oy:n itsenäinen tytäryhtiö Kalavapriikki Oy  ( ent. Heinon Tukku Kuopio Oy ) on erityisesti riistaan, kalaan ja leikattuun HeViin erikoistunut tuotantotalo, joka tekee läheistä yhteistyötä virolaisen riista- ja kalatuotteisiin keskittyvän Hunt Fish Group Ltd:n kanssa.

Uniq Drinks Finland Oy on Espoossa toimiva alkoholijuomien maahantuoja, markkinoija sekä myyjä.

Asiakkaaksi?

Etkö ole vielä Heinon Tukun asiakas? Ei hätää. Tee asiakashakemus täällä helposti ja nopeasti.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Tutustu  Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää