Heino tänään

Kaikki yhdestä tukusta

Heinon Tukku toimii yli 120 vuoden kokemuksella tuhansien suomalaisten yritysten ruokatarvikkeiden ja juomien, päivittäistavaroiden sekä toimistotarvikkeiden hankintapaikkana.

Horeca-tukkuna asiakkainamme on mm. hotelleja, kahviloita, catering-palveluita, ravintoloita, huoltoasemia, kioskeja sekä suurkeittiöitä. Lisäksi kaikkien alojen yritykset saavat hankittua meiltä kaikki raaka-aineet mitä toimistolla tarvitaan. Asiantuntevalla palvelulla ja ketterällä toiminnalla pystymme täyttämään hyvinkin erilaisten asiakkaiden tarpeet.

Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä, tunnemme tuotteemme ja niiden alkuperän ja tiedämme trendit - tämä tekee meistä oivallisen yhteistyökumppanin kaikille ravintola-alan ammattilaisille. Haluamme olla foodservice-toimijoiden valtakunnallinen, vahva ja palveleva kumppani. Heino-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 187 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 390.

 

Toimitustukuista tuotteita koko Suomeen

Tarjoamme foodservice-alan ammattilaisille valtakunnalliset ja nopeat toimitukset. Toimitustukkujen kautta asiakkaat saavat yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat päivittäistuotteet tuoretuotteista pakasteisiin, alkoholijuomiin ja keittiövälineisiin.

Heinon toimitustukut sijaitsevat Espoossa ja Kuopiossa. Näistä logistiikkakeskuksista kuormia lähetetään ympäri Suomen. Heinon asiakkaana tilaukset pääsee tekemään suoraan verkkokaupasta tai ammattitaitoisilta myyjiltämme. Verkkokauppamme on tukkukauppa netissä, sieltä saat tilattua kaiken yli 30 000 tuotteen valikoimistamme. Asiakkaamme saavat laajan, laadukkaan ja erinomaisen kokonaispalvelun.

Kenttämyyntimme ammattilaiset palvelevat kaikkia Suomen horeca-ammattilaisia. Kenttämyynnin pisteet sijoittuvat Epooseen, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun, joista myyntihenkilöstö pääsee ketterästi liikkumaan ympäri Suomen.

 

Pikatukkujen myymäläpalvelut pääkaupunkiseudulla

Heinon pikatukut sijaitsevat pääkaupunkiseudulla; Helsingissä sekä Vantaalla. Sörnäisissä, tukkutorilla sijaitsevan pikatukun suuri myymälä antaa mahdollisuuden kattavalle ostoskäynnille. Lukuisat toimistot lähettyvillä käyttävät päivittäin pikatukun palveluita. Vantaan Koivuhaan tukkumyymälä sijaitsee Kehä III:n kupeessa, joten sinne on helppo saapua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Pikatukut palvelevat kaikkia Heinon Tukun asiakkaita. Jokainen asiakkuus saa tukkukortin, jolla pääsee tekemään ostoksia pikatukuissa. Mikäli et vielä ole asiakas, ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva asiointitapa.

 

Laajaa maahantuontia ja monipuolinen valikoima kotimaista

Tuomme maahan elintarvikkeita ympäri maailmaa ja toimitamme parhaita kotimaisia tuotteita. Valikoimaamme kuuluu yli 30 000 tuotetta.

Tuotevalikoimaamme täydentää kasvussa oleva elintarvikkeiden ja käyttötavaroiden maahantuonti sekä kalatuotteiden jalostus Kuopiossa sijaitsevissa omissa tuotantotiloissamme.

Aimo ja Hieno by Heino ovat Heinon omia tuotesarjoja, jotka on suunniteltu helpottamaan ammattilaisen arkea ravintolassa.

 

Huolehdimme laadusta ja ympäristöstä

Toimimme laatuun panostaen. Tavoitteenamme on toimia vastuullisesti ja luotettavasti, tarjota parhaimmat ratkaisut ja tukea foodservice-alan ammattilaisten liiketoimintaa.

Kestävä kehitys, ympäristövaikutusten jatkuva vähentäminen ja ihmisten hyvinvoinnin edistäminen ovat tietoisia valintojamme päivittäin. Tavoitteenamme on tarjota tuotteita ja logistiikkapalveluita kestävästi ja päästöjä minimoiden.

 

Miksi valita Heinon Tukku?
  • Vastuullisuus: Elintarvikkeiden turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja henkilöstöstä huolehtiminen on prioriteettimme.
  • Varmuus: Toimitusten varmuus, nopeus ja luotettavuus on ensiluokkaisia.
  • Valikoima: Ravintolatukkuna tuotevalikoimamme on erittäin laaja. Tunnemme tuotteemme ja niiden alkuperän.
  • Saatavuus: Tuotteiden saatavuus on erinomaista ja valtakunnallista.
  • Ketteryys: Teemme räätälöintejä asiakkaiden toiveiden mukaisesti, olemme joustavia, ketteriä ja nopeita.

 

Leikkaamo Sörnäisten Pikatukussa

Pikatukkujen palvelut

Pikatukkujen kattavat palvelut tekevät tukkuasioinnistasi helppoa ja miellyttävää.

Asiakkaaksi

Eikö yrityksesi vielä ole Heinon Tukun asiakas? Tee asiakashakemus helposti ja nopeasti.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää