Heino tänään

Tukkukauppaa jo 120 vuotta

Heinon Tukku toimii tuhansien suomalaisten yritysten ruokatarvikkeiden ja juomien, päivittäistavaroiden sekä toimistotarvikkeiden hankintapaikkana. Asiakkainamme ovat mm. hotelleja, kahviloita, catering-palveluita, ravintoloita, huoltoasemia, kioskeja sekä päiväkoteja. Asiantuntevalla palvelulla ja ketterällä toiminnalla pystymme täyttämään hyvinkin erilaisten asiakkaiden tarpeet.

Heino-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 266 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 520.

Heino maistuu lautasilla ympäri Suomen

Tarjoamme foodservice-alan ammattilaisille valtakunnalliset ja nopeat toimitukset kattavasti. Asiakkaamme saavat laajan, laadukkaan ja erinomaisen kokonaispalvelun. Toimitustukkujen kautta asiakkaat saavat yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat päivittäistuotteet tuoretuotteista palasteisiin, alkoholijuomiin ja keittiövälineisiin.

Laajaa maahantuontia ja monipuolinen valikoima kotimaista

Tuomme maahan elintarvikkeita ympäri maailmaa ja toimitamme parhaita kotimaisia tuotteita. Valikoimaamme kuuluu yli 30 000 tuotetta.

Tuotevalikoimaamme täydentää kasvussa oleva elintarvikkeiden ja käyttötavaroiden maahantuonti sekä kalatuotteiden jalostus Kuopiossa sijaitsevissa omissa tuotantotiloissamme.

Aimo ja Hieno by Heino ovat Heinon omia tuotesarjoja, jotka on suunniteltu helpottamaan ammattilaisen arkea ravintolassa.

Pidämme erityistä huolta laadusta ja ympäristöstä

Toimimme laatuun panostaen. Heino-konserni mahdollistaa laajan, laadukkaan ja erinomaisen kokonaispalvelun. Tavoitteenamme on toimia vastuullisesti ja luotettavasti, tarjota parhaimmat ratkaisut ja tukea foodservice-alan ammattilaisten liiketoimintaa.

Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä, tunnemme tuotteemme ja niiden alkuperän ja tiedämme trendit. Haluamme olla foodservice-toimijoiden valtakunnallinen vahva, palveleva yhteistyökumppani.

Kestävä kehitys, ympäristövaikutusten jatkuva vähentäminen ja ihmisten hyvinvoinnin edistäminen ovat tietoisia valintojamme päivittäin. Tavoitteenamme on tarjota tuotteita ja logistiikkapalveluita kestävästi ja päästöjä minimoiden.

Miksi valita asiakkuus Heinon Tukussa?
  • Vastuullisuus: Elintarvikkeiden turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja henkilöstöstä huolehtiminen on prioriteettimme.
  • Varmuus: Toimitusten varmuus, nopeus ja luotettavuus on ensiluokkaisia.
  • Valikoima: Tuotevalikoima on erittäin laaja, tunnemme tuotteemme ja niiden alkuperän.
  • Saatavuus: Tuotteiden saatavuus on erinomaista ja valtakunnallista.
  • Ketteryys: Teemme räätälöintejä asiakkaiden toiveiden mukaisesti, olemme joustavia, ketteriä ja nopeita.
  • Kokonaispalvelu: Heino-konserni mahdollistaa laajan, laadukkaan ja erinomaisen kokonaispalvelun.
  • Perheyritys: Viidennen sukupolven mukanaolo ja kasvu torikojusta konserniksi tekevät Heino Tukku Oy:stä sitoutuneen, innostuneen ja dynaamisen toimijan.
Leikkaamo Sörnäisten Pikatukussa

Pikatukkujen palvelut

Pikatukkujen kattavat palvelut tekevät tukkuasioinnistasi helppoa ja miellyttävää.

Asiantunteva palvelu Pikatukuissa

Asiakkaaksi?

Etkö ole vielä Heinon Tukun asiakas? Ei hätää. Tee asiakashakemus täällä helposti ja nopeasti.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää