Heino-konserni

Tukkukauppaa ja maahantuontia

Heino on vuonna 1899 perustettu suomalainen perheyhtiö. Tänä päivänä Heino-konserniin kuuluvat emoyhtiö TukkuHeino Oy, Heinon Tukku Oy,  Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton Oy .

Konsernin suurimman toimijan, Heinon Tukku Oy:n, toimialaa on päivittäistavaroiden tukkukauppa ja maahantuonti. Yhtiöllä on pikatukut Helsingissä ja Vantaalla, toimitustukut Espoossa ja Kuopiossa sekä myyntikonttorit Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Heinon Tukku Oy:n itsenäinen tytäryhtiö Kalavapriikki Oy (ent. Heinon Tukku Kuopio Oy) on kalaan erikoistunut tuotantotalo.

Uniq Drinks Finland Oy on Espoossa toimiva alkoholijuomien maahantuoja, markkinoija sekä myyjä.

Anton & Anton on pääkaupunkiseudulla toimiva ruokakauppa, kioski, ruokakassipalvelu, verkkokauppa sekä sarja talon omia valmisruokia ja ruokatuotteita.

 

 

Toimintaperiaatteemme (Code of Conduct)

Toimintaperiaatteiden tavoite ja tarkoitus on varmistaa kaikkien Tukkuheino Oy:n konsernin yritysten eettinen toimintatapa ja menestyksekäs suhteiden hoito asiakkaisiin, tavarantoimittajiin, viranomaisiin ja kilpailijoihin.

 

Asiantunteva palvelu Pikatukuissa

Yhteystiedot

Ole yhteydessä, kerromme mielellään lisää.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää