Heino-konserni

Tukkukauppaa ja maahantuontia

Heino on vuonna 1899 perustettu suomalainen perheyhtiö. Tänä päivänä Heino-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tukkuheino Oy, Heinon Tukku Oy,  Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton Oy .

Konsernin suurimman toimijan, Heinon Tukku Oy:n, toimialaa on päivittäistavaroiden tukkukauppa ja maahantuonti. Yhtiöllä on pikatukut Helsingissä ja Vantaalla, toimitustukut Espoossa ja Kuopiossa sekä myyntikonttorit Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Heinon Tukku Oy:n itsenäinen tytäryhtiö Kalavapriikki Oy (ent. Heinon Tukku Kuopio Oy) on kalaan erikoistunut tuotantotalo, joka tekee läheistä yhteistyötä virolaisen riista- ja kalatuotteisiin keskittyvän Hunt Fish Group Ltd:n kanssa.

Uniq Drinks Finland Oy on Espoossa toimiva alkoholijuomien maahantuoja, markkinoija sekä myyjä.

Anton & Anton on pääkaupunkiseudulla toimiva ruokakauppa, kioski, ruokakassipalvelu, verkkokauppa sekä sarja talon omia valmisruokia ja ruokatuotteita.

 

Toimintaperiaatteemme (Code of Conduct)

Toimintaperiaatteiden tavoite ja tarkoitus on varmistaa kaikkien Tukkuheino Oy:n konsernin yritysten eettinen toimintatapa ja menestyksekäs suhteiden hoito asiakkaisiin, tavarantoimittajiin, viranomaisiin ja kilpailijoihin.

Tule meille töihin?

Kiinnostaako työ yli satavuotiaassa perheyrityksessä tukkukaupan alalla? Kerro meille itsestäsi la lähetä hakemus.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää