Helsingin Sörnäisten pikatukkupäällikkö Oskari Lammi ja Vantaan Koivuhaan pikatukkupäällikkö Jarko Palo haluavat auttaa ja ilahduttaa asiakkaitaan.

Heinon pikatukuissa asiakasta palvellaan ripeästi, ammattitaidolla ja inspiroiden

Heinon pikatukut Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa avaavat ovensa asiakkaille viikon jokaisena päivänä ja auttavat niin perushankinnoissa kuin persoonallisemmissa toiveissa. Motivoitunut henkilökunta tarjoaa asiantuntemusta ja inspiraatiota.

Heinon pikatukuissa asiakkaalle pyritään tarjoamaan enemmän kuin hän on tullut hakemaan. Haluamme helpottaa asiakkaidemme työtä ja tarjota juuri heille sopivia vaihtoehtoja – jopa yllättää.

Helsingin Sörnäisten pikatukkupäällikkö Oskari Lammi kuvailee työtään jatkuvaksi ajatuksenvaihdoksi henkilökunnan ja asiakkaiden välillä:

”Haluamme tarjota asiakkaillemme ideoita ja otamme myös mielellämme vastaan toiveita uusien tuotteiden lisäämisestä valikoimaamme.”

Lammi uskoo myös keräilypalvelun nousuun.

”Asiakas säästää aikaa, kun osaava henkilökunta kerää tavarat valmiiksi.”

Asiakkaat ovat aina Vantaan Koivuhaan pikatukkupäällikkö Jarko Palon mielessä.

”Pyrimme inspiroimaan asiakkaitamme ja yllättämään heidät positiivisesti joko normaalivalikoimista poikkeavilla tuotteilla, uutuuksilla tai edullisilla hinnoilla – tai kaikilla näillä. Tarjoamme mielellämme ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.”

Myös pikatukun hengellä on tärkeä merkitys yhdessä tekemisessä ja asiakkaiden palvelussa.

”Rohkaisen henkilökuntaamme myönteiseen ilmapiiriin, joka kannustaa testaamaan uusia ideoita.”

Näin palvelemme pikatukuissa:

  •  Pikatukkujen laajasta valikoimasta saa kaiken tarvittavan, kuten tuoretuotteet, säilykkeet, alkoholijuomat, kuivatavarat ja pakasteet.
  •  Leikkaamossa on aina tarjolla tuoretta kalaa ja lihaa. Kun tiskille saadaan esimerkiksi suuri määrä jauhelihaa edullisesti, voimme vinkata tästä myös suoraan puhelimitse. Erikoisempiakin tuotteita uskaltaa kokeilla, kun kalamestari neuvoo vaikkapa sammen savustuksessa.
  •  Yhä useampi hyödyntää keräilypalvelua: asiakas käy vain noutamassa valmiiksi kerätyt tuotteet.
  •  Sähköposti- tai puhelintilauksen yhteydessä moni pyytää viime hetken neuvoja ja tuotevinkkejä. Ammattilaisemme auttavat aina.
  •  Meihin voi luottaa myös hätätilanteessa. Pääkaupunkiseudun pikatoimituksia varten on auto, ­jolla toimitamme tuotteet jopa parissa tunnissa.
  •  Pikatukuissa hommia paiskitaan intohimolla, ilman hierarkioita.

Helsinki, Sörnäinen

Vanha talvitie 2

020 717 0490

Avoinna: ma-pe 6-20, la 6-18, su 9-16

Vantaa Koivuhaka

Niittytie 12

020 717 0571

Avoinna: ma-pe 6-20, la 7-17, su 9-16

Lisätietoa pikatukkujen palveluista ja valikoimista löydät täältä.