Heinon Tukun uusi Tilaa & Nouda 24/4 -tukkupalvelu toimii Helsingin Sörnäisten pikatukun kulmalla. Ostokset voi tilata verkkokaupasta ja noutaa itselle sopivana ajankohtana.

Heinon Tukun uusi palvelu: Tilaa ja nouda ostokset kellon ympäri

Säästä aikaa ja vaivaa Heinon Tukun uuden Tilaa & Nouda -palvelun avulla. Tilaa ostoksesi verkkokaupasta ja nouda ne sinulle sopivana ajankohtana.

Valio Aimo avasi tänä keväänä yrityksille uuden Tilaa & Nouda 24/7 -tukkupalvelun, jossa verkkokaupan ostokset voi noutaa vuorokauden ympäri erilliseltä noutopisteeltä.

”Kehitimme palvelun, sillä haluamme palvella kiireisiä asiakkaitamme joustavasti myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Näin asiakas voi tilata ja noutaa ostoksensa juuri silloin, kun hänelle sopii, oli se sitten varhain aamulla tai myöhään illalla”, kertoo Heinon Tukun pikatukkupäällikkö Oskari Lammi Helsingin Sörnäisten toimipisteeltä.

Tilaa & Nouda -palvelun tuotevalikoimaan kuuluu yli tuhat tuotetta. Valikoimaa voi selata verkkokaupassa kirjautumatta, eikä tilaus vaadi rekisteröitymistä.

”Valikoima perustuu ostetuimpiin tuotteisiimme, ja muokkaamme sitä jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.”

Tilauksen etenemisestä kerrotaan asiakkaalle tekstiviestitse ja sähköpostitse.

”Tuotteet ovat noudettavissa jopa neljän tunnin kuluessa tilauksesta. Pyrimme kehittämään palvelua niin, että tulevaisuudessa pystymme toimittamaan tuotteet yhä ripeämmin.”

Turvallista ja kätevää

Toistaiseksi Tilaa & Nouda -palvelun noutopiste toimii Helsingin Tukkutorilla Heinon pikatukun kulmalla, mutta useampia noutopisteitä avataan mahdollisesti myöhemmin.

Tilaa & Nouda -piste on helppo löytää, sillä sille on oma erillinen, selkeästi merkattu sisäänkäyntinsä. Noutopisteen näytöt ohjeistavat, kuinka toimia tilausta hakiessa.

”Nouto on kätevää ja nopeaa. Kun tilaukset maksetaan verkossa, noutaessa ei tarvitse kulkea kassan kautta. Ostokset voi siten hoitaa ilman ihmiskontakteja.”

Noutopisteen kaapeissa on kolme eri lämpötilaa: pakkanen sekä kylmä- ja kuivatila. Palvelua voi käyttää siis niin pakasteita kuin kylmäsäilytystä vaativia elintarvikkeita ostaessa.

”Idea on tuttu vähittäiskaupasta. Olemme ylpeitä, että olemme ensimmäinen tukkuliike, joka voi tarjota joustavaa noutopalvelua.”

Ympärivuorokautinen noutopiste parantaa sekä asiakkaiden että Heinon Tukun tarpeita koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilassa ja sujuvoittaa toimintaa myös sen jälkeen. Tilaa & Nouda -palvelu on rahoitettu osittain sadan tuhannen euron kehittämistuella, jonka Valio Aimo sai Business Finlandilta keväällä 2020.

Palvelu on avoin kaikille yritysasiakkaille, ja sen käyttö ei edellytä Heinon Tukun asiakkuutta.

Tutustu uuteen palveluun osoitteessa heinontukku.fi/tilaajanouda.

Näin helppoa Tilaa & Nouda -palvelun käyttö on

  1. Tilaa tuotteet verkko­kaupastamme sinulle sopivana ajan­kohtana.
  2. Maksa tuotteet ­verkkokaupassa. ­Laskun ja korttimaksun ­lisäksi voit maksaa nyt myös Mobilepaylla tai verkkopankkitunnuksilla.
  3. Nouda tuotteet ­sinulle sopivana ympäri vuorokauden palvelevalta Tilaa ja nouda -noutopisteeltä.

Artikkeli on julkaistu Lautaselle-lehdessä 2/2021.
Katso kaikki julkaisut täältä.