Historia

Valio Aimo® – tukkukaupan menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä

Valio Aimo® sai alkunsa, kun Valio osti kesällä 2021 Heinon Tukun. Yhdistimme vahvuutemme ja rakensimme uuden kotimaisen tukkukaupan. Nyt olemme aiempaa laaja-alaisempi ja parempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille. Niille, joille laatu, asiakastarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja toimitusvarmuus ovat avaintekijöitä.

 

Tukkukauppaa tehdään ihmiseltä ihmiselle. Siksi jaamme tietoa sekä haluamme oppia ja kehittää uutta yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Löydämme ratkaisun kaikkiin tilanteisiin, sillä asiakkaiden onnistumiset ovat meille kaikista tärkeimpiä. Aiomme olla asiantuntevin kumppani jatkossakin – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

 

Olemme valmistaneet maukkaimpia ruokaelämyksiä hyvän ruoan ammattilaisten kanssa jo yli 120 vuoden ajan. Nyt jatkamme Heinon Tukun tarinaa rinta rinnan Valion kanssa, sillä menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä.

 

Kaipaako sinun menestystarinasi inspiraatiota? Löydät ideoita verkkosivuiltamme ja lehdistämme ja voit tutustua reseptiarkistomme maistuviin annoksiin. Sisällöt löydät osoitteesta valioaimo.fi.

 

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina. Toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti.

Lue lisää