Laaja valikoima

Kaikki tarvittava yhdestä tukusta

Heinon Tukun valikoimiin kuuluu peräti 30 000 nimikettä yli 800 tavarantoimittajialta. Maahantuonti, ja yhteiskumppaneiden tunnetut laatumerkit varmistavat tarjonnan laajuuden ja kattavuuden.

Ruoka- ja juoma-alan yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet Heinon Tukun kautta. Valikoimista löytyy myös tarvikkeita toimistolle sekä neuvotteluhuoneeseen. Heinom Tukkusta saa kerralla kaiken, mitä keittiössä, salissa ja toimistossa päivittäin tarvitaan.

Heinon ammattilaiset kuuntelevat asiakkaiden ehdotuksia ja toiveita valikoiman rakentamisessa. Osto-osasto arvioi myös jokaisen tuotteen laadun ja turvallisuuden. Tavarantoimittajien ja tuotteiden arvioinnissa huomioidaan aina eettiset perusteet ja ympäristönäkökohdat.

 

Käyttöturvallisuustiedotteet

Käyttöturvallisuustiedotteet opastavat kemikaalien turvalliseen käyttöön.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Verkkokaupassa pääsee tutustumaan pikatukkujen tuotevalikoimaan.

 

Kirjautumalla sisään yrityskohtaisia tunnuksilla, näet myös tuotteiden hinnat sekä niiden saatavuuden.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää