Laaja valikoima

Kaikki tarvittava yhdestä tukusta

Valikoimiin kuuluu peräti 30 000 nimikettä, ja tavarantoimittajia on 800. Maahantuonti , oma tuotanto ja yhteiskumppaneiden tunnetut laatumerkit varmistavat tarjonnan laajuuden ja kattavuuden.

Ruoka- ja juoma-alan yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet Heinon kautta. Heino myy myös tarvikkeita toimistoon, neuvotteluhuoneeseen ja konttoriin. Heino välittää kaiken, mitä keittiössä, salissa ja toimistossa päivittäin tarvitaan.

Konsernin Uniq Drinks Finland maahantuo viinejä, väkeviä alkoholijuomia, oluita ja siidereitä ympäri maailmaa. Valikoimiin kuuluvat myös kotimaiset tuotteet sekä alkoholittomat oluet ja viinit. Uniq Drinks Finlandin verkkosivuilta löytyvät kaikkien juomien kuvaukset.

Heinon ostoryhmä kuuntelee asiakkaiden ehdotuksia ja toiveita valikoiman rakentamisessa. Osto-osasto arvioi myös jokaisen tuotteen laadun ja turvallisuuden. Tavarantoimittajien ja tuotteiden arvioinnissa osto-osasto huomioi myös eettiset perusteet ja ympäristönäkökohdat.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Tutustu Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme. Tuotteiden selailu ei edellytä palveluun kirjautumista. Hintojen tarkasteluun tarvitaan asiakastunnukset.