Laaja valikoima

Kaikki tarvittava yhdestä tukusta

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä, ja tavarantoimittajia on 800. Maahantuonti, oma tuotanto ja yhteiskumppaneiden tunnetut laatumerkit varmistavat tarjonnan laajuuden ja kattavuuden.

Ruoka- ja juoma-alan yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet Heinon kautta. Heino myy myös tarvikkeita toimistoon, neuvotteluhuoneeseen ja konttoriin. Heino välittää kaiken, mitä keittiössä, salissa ja toimistossa päivittäin tarvitaan.

Konsernin Uniq Drinks Finland maahantuo viinejä, väkeviä alkoholijuomia, oluita ja siidereitä ympäri maailmaa. Valikoimiin kuuluvat myös kotimaiset tuotteet sekä alkoholittomat oluet ja viinit. Uniq Drinks Finlandin verkkosivuilta löytyvät kaikkien juomien kuvaukset.

Heinon ostoryhmä kuuntelee asiakkaiden ehdotuksia ja toiveita valikoiman rakentamisessa. Osto-osasto arvioi myös jokaisen tuotteen laadun ja turvallisuuden. Tavarantoimittajien ja tuotteiden arvioinnissa osto-osasto huomioi myös eettiset perusteet ja ympäristönäkökohdat.

 

Käyttöturvallisuustiedotteet

Käyttöturvallisuustiedotteet opastavat kemikaalien turvalliseen käyttöön.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Verkkopalvelussa pääset tutustumaan pikatukkujen tuotevalikoimaan.

 

Kirjautumalla sisään yrityskohtaisia tunnuksilla, näet myös tuotteiden hinnat sekä niiden saatavuuden.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää