Laaja valikoima

Kaikki tarvittava yhdestä tukusta

Valikoimiin kuuluu peräti 30 000 nimikettä, ja tavarantoimittajia on 800. Maahantuonti , oma tuotanto ja yhteiskumppaneiden tunnetut laatumerkit varmistavat tarjonnan laajuuden ja kattavuuden.

Ruoka- ja juoma-alan yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet Heinon kautta. Heino myy myös tarvikkeita toimistoon, neuvotteluhuoneeseen ja konttoriin. Heino välittää kaiken, mitä keittiössä, salissa ja toimistossa päivittäin tarvitaan.

Konsernin Uniq Drinks Finland maahantuo viinejä, väkeviä alkoholijuomia, oluita ja siidereitä ympäri maailmaa. Valikoimiin kuuluvat myös kotimaiset tuotteet sekä alkoholittomat oluet ja viinit. Uniq Drinks Finlandin verkkosivuilta löytyvät kaikkien juomien kuvaukset.

Heinon ostoryhmä kuuntelee asiakkaiden ehdotuksia ja toiveita valikoiman rakentamisessa. Osto-osasto arvioi myös jokaisen tuotteen laadun ja turvallisuuden. Tavarantoimittajien ja tuotteiden arvioinnissa osto-osasto huomioi myös eettiset perusteet ja ympäristönäkökohdat.

Käyttöturvallisuustiedotteet

Käyttöturvallisuustiedotteet opastavat kemikaalien turvalliseen käyttöön.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Tutustu Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme. Tuotteiden selailu ei edellytä palveluun kirjautumista. Hintojen tarkasteluun tarvitaan asiakastunnukset.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää