Maahantuonti

Laatua myös ulkomailta

Hedelmiä, vihanneksia, tuoretuotteita, juustoja, laadukkaita oliiviöljyjä, korkealuokkaista belgialaista suklaata, teollisia elintarvikkeita ja ammattiastioita – Heinon maahantuoma tarjonta on runsas. Valikoimissamme on yli 4000 tuotetta, jotka on huolella valikoitu maailmalta. Heinon Tukun maahantuonti perustuu laatutuotteille, joita ei vielä välttämättä muualta Suomesta saa.

 

Yhtiöllä on pitkät perinteet maahantuonnissa ja kattavat verkostot. Maahantuonnin tuotteet tulevat yli sadalta eri toimittajalta ympäri maailmaa. Asiantuntijamme vierailee alan tärkeissä tapahtumissa ja etsii jatkuvasti uutuuksia valikoimiimme. Kehitämme tuotevalikoimaa myös asiakkaiden ehdotusten perusteella.

 

 

Hankinta

Hankintamme asiantuntijat varmistavat, että tuotevalikoimamme vastaa tämän päivän tarpeita.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää