Maahantuonti

Laatua myös ulkomailta

Hedelmiä, vihanneksia, tuoretuotteita, juustoja, laadukkaita oliiviöljyjä, korkealuokkaista belgialaista suklaata, ammattiastioita ja paljon muuta – Heinon maahantuoma tarjonta on runsas. Valikoimissamme on yli 4 000 tuotetta, jotka on huolella valikoitu maailmalta. Heinon Tukun maahantuonti perustuu laatutuotteille, joita ei vielä välttämättä muualta Suomesta saa.

 

Heinon Tukun maahantuonnilla on pitkät perinteet ja kattavat verkostot. Maahantuonnin tuotteet tulevat yli sadalta eri tavarantoimittajalta ympäri maailmaa. Asiantuntijamme vierailee alan tärkeissä tapahtumissa ja etsii jatkuvasti uutuuksia valikoimiimme. Kehitämme tuotevalikoimaa luonnollisesti myös asiakkaiden ehdotusten perusteella.

 

 

Hankinta

Hankintamme asiantuntijat varmistavat, että tuotevalikoimamme vastaa tämän päivän tarpeita.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää