Oma tuotanto

OMIA TUOTTEITA KUOPION TUOTANNOSTA

Kalavapriikki Oy ( ent. Heinon Tukku Kuopio Oy ) jalostaa kalaa omassa tuotantolaitoksessaan Kuopiossa.

Kalavapriikki Oy:n oman tuotannon kalajalosteet kehitetään vastaamaan sekä asiakkaiden tarpeita että ajan vaatimuksia. Kalaa saa fileinä, massana ja jalostettuina tuotteita. Alihankkijat on valittu tarkoin.  Yritys valmistaa kotimaisesta järvikalasta korkeatasoisia tuotteita.

Elintarviketurvallisuuden osoituksena Heino-konsernilla on sertifioidut, elintarviketurvallisuusjärjestelmä ISO22000, kalan ja äyriäisten jäljitettävyysjärjestelmät MSC/ASC sekä laitoskohtainen elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC22000.

Ympäristöön ja henkilöstöön liittyvien asioiden vastuullisuuden osoituksena Heino-konsernilla on sertifioituina laatujärjestelmä ISO 9001, ympäristöjärjestelmä ISO 14001, työterveys ja –turvallisuusjärjestelmä OHSAS 18001 sekä energiatehokkuusjärjestelmä ETJ+.

Heinon Tukun logistiikan kautta kulkevat hyvien yhteistyökumppaneittemme tunnetut laatumerkit. Tätä valikoimaa laajentaa Heinon oman tuotanto.

Sertifikaatit 

Meillä käytössä mm: ASC, MSC, ETJ+, ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015, ISO 22000:2005, FSSC 22000, OHSAS 18001:2007

Tutustu Heinon Tukun Kuopion tuotantolaitokseen

Kuinka voimme auttaa?

Askarruttaako jokin asiakkuuteemme liittyvä kysymys, vai haluaisitko tietää lisää Heinon Tukusta. Ota yhteys myyntiimme. Sieltä löytyy takuulla vastaukset.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää