Paahdettua limemaissia

Limemehu, hoisin, soija ja korianteri vievät maissintähkät Aasian matkalle. Varaudu siihen, että asiakkaat haluavat näitä lisää!

Ainekset

10 annosta

Paahdetut maissintähkät
10 esikypsennettyä maissia
1 dl limetinmehua
½ dl juoksevaa hunajaa
2 ½ rkl hoisin-kastiketta
2 rkl soijaa

 

Lisäksi
paahdettuja seesaminsiemeniä tai sipulirouhetta
2 ruukkua tuoretta korianteria

Valmistus

  1. Yhdistä keskenään limemehu, hunaja, hoisin ja soija.
  2. Aseta maissit GN-vuokaan ja valele päälle ¾ osaa kastikkeesta. Paahda uunissa 150 asteessa 20 minuuttia. Nosta uunista ja valele päälle loput kastikkeesta.
  3. Viimeistele seesaminsiemenillä tai sipulirouheella sekä hienonnetulla korianterilla.
Limemaissi
Aasialaista makua saaneet maissit sopivat noutopöytään, pikkupurtavaksi tai grillilihan seuraksi.

Resepti on julkaistu Uutuudet & Tarjoukset -julkaisussa 5-8/2021.
Katso kaikki julkaisut täältä.