Limemehu, hoisin, soija ja korianteri vievät maissintähkät Aasian matkalle. Varaudu siihen, että asiakkaat haluavat näitä lisää!
Ainekset
10 annosta
Paahdetut maissintähkät 10 esikypsennettyä maissia 1 dl limetinmehua ½ dl juoksevaa hunajaa 2 ½ rkl hoisin-kastiketta 2 rkl soijaa
Lisäksi paahdettuja seesaminsiemeniä tai sipulirouhetta 2 ruukkua tuoretta korianteria
Valmistus
Yhdistä keskenään limemehu, hunaja, hoisin ja soija.
Aseta maissit GN-vuokaan ja valele päälle ¾ osaa kastikkeesta. Paahda uunissa 150 asteessa 20 minuuttia. Nosta uunista ja valele päälle loput kastikkeesta.
Viimeistele seesaminsiemenillä tai sipulirouheella sekä hienonnetulla korianterilla.
Aasialaista makua saaneet maissit sopivat noutopöytään, pikkupurtavaksi tai grillilihan seuraksi.