Palvelut

Heinon Tukku on ammattilaisen paras ostospaikka. Yli 30 000 tuotteen ruoka- ja juoma-alan ammattilaisille suunniteltu valikoimamme on saatavilla niin perille toimitettuna kuin pikatukuistammekin.

Toimitustukuista kaikkialle Suomeen

HeinoJakeluKartta 29082013Toimitustukuistamme horeca-toimija saa yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat päivittäistuotteet tuoretuotteista pakasteisiin, alkoholijuomiin ja keittiövälineisiin. Toimitukset tapahtuvat yhdellä kuormalla jopa 24 tunnin sisällä tilauksesta – kuluja, aikaa ja ympäristöä säästäen. Jakelualueenamme on koko Suomi.

Toimitustukuistamme voi tilauksen tehdä puhelimitse ja 24/7 sähköpostitse tai verkkokauppamme kautta.

Lisätietoja tilaus- ja toimituspalveluistamme kenttamyynti(at)heinontukku.fi.

Pikatukut palvelevat 360 päivänä vuodessa

Pikatukkumme Helsingin Sörnäisissä ja Vantaa Koivuhaassa palvelevat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisia viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta iltaan.

Oiva arvioi elintarviketurvallisuutta

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Oivan mukaisia tarkastuksia tekevät kuntien elintarvikevalvojat valvontasuunnitelman mukaisesti. Oivassa arvioidaan hymynaamoin yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten elintarvikehygieniaa ja tuoteturvallisuutta.

Oiva-raportti on tarkastuksista saatava, julkaistava asiakirja, joka kertoo tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta. Oiva-raportissa tulokset on ilmaistu hymynaama-asteikon avulla. Kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on yrityksessä hyvää.

Yritysten Oiva-raportit sekä lisätiedot Oivasta sekä tarkastauskäytännöstä löydät Oivahymy.fi -hakupalvelusta.