Pikatukkujen verkkokauppa

Tutustu tuotevalikoimaan

Pikatukkujen verkkokaupassa pääset etukäteen tutustumaan pikatukkujen tuotevalikoimaan. Nähtävissäsi on pikatukku-myymälöden tuotteet, kattavat tuotetiedot sekä kirjautuneelle asiakkaalle hinnat ja tuotteiden saatavuustiedot toimipistekohtaisesti.

Verkkopalvelussa voit myös tehdä valmiita tilauspohjia ja tulostaa ne mukaasi ostoslistaksi vierailua pikatukkuun.

 

Tilaa & Nouda

Sörnäisten pikatukussa on ensimmäisenä foodservice-tukkuna käytössä Tilaa & Nouda -palvelu. Pääset tekemään tilaukset suoraan pikatukun verkkokaupassa, me keräämme tuotteet sinulle valmiiksi ja sinä vain noudat tuotteet noutopisteeltä.

 

 

Kattavat palvelut kirjautuneille

Kun kirjaudut sisään verkkokauppaan asiakaskohtaisilla tunnuksillasi, näet tuotteiden hinnat, jolloin sinun on helpompi hallita ostoksiasi. Näet myös tuotteiden saatavuuden eri pikatukuissa, jolloin tiedät kumpaan pikatukkuun sinun kannattaa tiettyä tuotetta mennä ostamaan.

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli teillä ei vielä ole asiakkuutta, voit hakea sitä sujuvasti täällä.

 

Tilaa & Nouda

Tilaa verkkokaupasta kun pystyt, nouda Sörnäisistä kun haluat.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina. Toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti.

Lue lisää