Pikatukkujen verkkokauppa

Tutustu tuotevalikoimaan

Pikatukkujen verkkokaupassa pääset etukäteen tutustumaan pikatukkujen tuotevalikoimaan. Nähtävissäsi on pikatukku-myymälöden tuotteet, kattavat tuotetiedot sekä kirjautuneelle asiakkaalle hinnat ja tuotteiden saatavuustiedot toimipistekohtaisesti.

Verkkopalvelussa voit myös tehdä valmiita tilauspohjia ja tulostaa ne mukaasi ostoslistaksi vierailua pikatukkuun.

 

Tilaa & Nouda

Sörnäisten pikatukussa on ensimmäisenä foodservice-tukkuna käytössä Tilaa & Nouda -palvelu. Pääset tekemään tilaukset suoraan pikatukun verkkokaupassa, me keräämme tuotteet sinulle valmiiksi ja sinä vain noudat tuotteet noutopisteeltä.

 

 

Kattavat palvelut kirjautuneille

Kun kirjaudut sisään verkkopalveluun asiakaskohtaisilla tunnuksillasi, näet tuotteiden hinnat, jolloin sinun on helpompi hallita ostoksiasi.

Näet myös tuotteiden saatavuuden eri pikatukuissa, jolloin tiedät kumpaan pikatukkuun sinun kannattaa tiettyä tuotetta mennä ostamaan.

Käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia käytössäsi, ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle tunnukset.

 

 

Tilaa & Nouda

Tilaa & Nouda

Tilaa verkkokaupasta kun pystyt, nouda Sörnäisistä kun haluat.

Asiakkaaksi

Uusi asiakas?

Eikö yrityksesi ole vielä Heinon Tukun asiakas? Tee asiakashakemus helposti ja nopeasti.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää