Pikatukkujen verkkopalvelu

Tutustu valikoimaan

Pikatukkujen verkkopalvelussa pääset etukäteen tutustumaan pikatukkujen tuotevalikoimaan. Nähtävissäsi on myynnissä olevat tuotteet, kattavat tuotetiedot sekä kirjautuneelle asiakkalle hinnat ja tuotteiden saaatavuustiedot.

Verkkopalvelussa voit myös tehdä valmiiksi ostoslistoja ja tulostaa ne mukaasi ennen vierailua pikatukkuun.

 

 

Kattavat palvelut kirjautuneille

Kun kirjaudut sisään verkkopalveluun asiakaskohtaisilla tunnuksillasi, näet myös tuotteiden hinnat, jolloin sinun on helpompi hallita ostoksiasi.

Näet myös tuotteiden saatavuuden eri pikatukuissa, jolloin tiedät mihin pikatukkuun sinun kannattaa tiettyä tuotetta mennä ostamaan.

Käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia käytössäsi, ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle tunnukset.

 

 

Asiakkaaksi

Uusi asiakas?

Eikö yrityksesi ole vielä Heinon Tukun asiakas? Tee asiakashakemus helposti ja nopeasti.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää