Pikatukkujen verkkopalvelu

Tutustu valikoimaan

Pikatukkujen verkkopalvelussa pääset etukäteen tutustumaan pikatukkujen tuotevalikoimaan. Nähtävissäsi on myynnissä olevat tuotteet, kattavat tuotetiedot sekä kirjautuneelle asiakkalle hinnat ja tuotteiden saaatavuustiedot.

Verkkopalvelussa voit myös tehdä valmiiksi ostoslistoja ja tulostaa ne mukaasi ennen vierailua pikatukkuun.

 

Kattavat palvelut kirjautuneille

Kun kirjaudut sisään verkkopalveluun asiakaskohtaisilla tunnuksillasi, näet myös tuotteiden hinnat, jolloin sinun on helpompi hallita ostoksiasi.

Näet myös tuotteiden saatavuuden eri pikatukuissa, jolloin tiedät mihin pikatukkuun sinun kannattaa tiettyä tuotetta mennä ostamaan.

 

Käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia käytössäsi, ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle tunnukset.

 

 

Uusi asiakas?

Eikö yrityksesi ole vielä Heinon Tukun asiakas? Ei hätää, tee asiakashakemus helposti ja nopeasti.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää