Pikatukut

Pikatukut on auki lähes aina

Heinon Tukku on ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten paras ostospaikka. Pikatukkumme ovat auki lähes aina: palvelemme 360 päivää vuodessa aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Pikatukut sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Katso tarkat sijainnit ja aukoloajat:

 

 

Laaja tuotevalikoima

Pikatukkujen laajasta valikoimasta saat kaiken, mitä keittiössä, salin puolella tai toimistossa päivittäin tarvitaan: elintarvikkeet tuoretuotteista säilykkeisiin, alkoholijuomat, kuivatavarat, pakasteet ja muut päivittäistuotteet.

Verkkopalvelussamme pääset tutustumaan pikatukun tuotevalikoimaan. Voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla. Nähtävissäsi on pikatukkujen tuotevalikoima ja kattavat tuotetiedot. Kun kirjaudut sisään yrityskohtaisilla tunnuksillasi, nähtävissäsi on myös tuotteiden hinnat. Voit myös tallentaa ja tulostaa ostoslistoja ennen vierailuasi pikatukkuun helpottaaksesi ostokien tekoa.

Pikatukun myymälävalikoimaa pääset selaamaan Pikatukun verkkopalvelussa:

 

 

Pikatukkujen kattavat palvelut

Sörnäisten pikatukussa on oma Leikkaamo, jossa liha- ja kalamestarit leikkaavat lihat ja kalat haluttuihin kokoihin. Mestarit auttavat valitsemaan parhaat palat ja antavat vinkit valmistukseen. Tilauksen voit jättää puhelimitse, sähköpostilla ja paikan päällä. Leikkaamon palvelut on suunniteltu Heinon pikatukun asiakkaille.

 

 

Tapaamisiin Pikatukuissa!

Sörnäinen

HELSINKI, SÖRNÄINEN

Vanha talvitie 2

00580 Helsinki

> Katso kartalla

 

p. 020 717 0490

 

> Katso aukioloajat

Koivuhaka

VANTAA, KOIVUHAKA

Niittytie 12

01510 Vantaa

> Katso kartalla

 

p. 020 717 0571

 

> Katso aukioloajat

Oskari Lammi

Oskari Lammi

Pikatukkupäällikkö

Cash and Carry Manager

Sörnäinen, Helsinki

p. 040 672 0540

oskari.lammi@heinontukku.fi

Jarkko Palo

Jarko Palo

Pikatukkupäällikkö

Cash and Carry Manager

Koivuhaka, Vantaa

Puh. 050 342 5461

jarko.palo@heinontukku.fi

 

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää