Pikatukut

Pikatukut - auki lähes aina

Heinon Tukku on ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten paras ostospaikka. Pikatukut ovat auki lähes aina: ne palvelevat 360 päivää vuodessa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Heinon pikatukkujen laajasta valikoimasta saa asiakas kaiken, mitä keittiössä, salin puolella tai toimistossa päivittäin tarvitaan: elintarvikkeet tuoretuotteista säilykkeisiin, alkoholijuomat, kuivatavarat, pakasteet ja muut päivittäistuotteet. Tuotevalikoimaa ja tietoja voi selata Pikatukun verkkopalvelusta.

Pikatukut sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Heinolla on Sörnäisten pikatukussa Leikkaamo, jossa liha- ja kalamestarit leikkaavat lihat ja kalat haluttuihin kokoihin. Mestarit auttavat valitsemaan parhaat palat ja antavat vinkit valmistukseen. Tilauksen voit jättää puhelimitse, sähköpostilla ja paikan päällä. Leikkaamon palvelut on suunniteltu Heinon pikatukun asiakkaille.

Tervetuloa!

Helsingin Sörnäisten pikatukku:

Puhelin 020 717 0490

Avoinna:

arkisin 06-20

lauantaisin 06-18

sunnuntaisin 09-16

Vanha talvitie 2

00580 Helsinki

Katso sijainti kartalta

Vantaan Koivuhaan pikatukku:

Puhelin 020 717 0571

Avoinna:

arkisin 06-20

lauantaisin 07-17

sunnuntaisin 09-16

Niittytie 12

01510 Vantaa

Katso sijainti kartalta

Asiakkaaksi?

Eikö yrityksesi ole vielä Heinon Tukun asiakas? Ei hätää. Tee asiakashakemus täällä helposti ja nopeasti.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Tutustu  Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää