Rapea kanasalaatti

Ikisuosikki kanasalaatti hurmaa rapeudellaan, kun valmistat sen paneroiduista fileepihveistä. Lupaamme, että asiakkaasi koukuttuvat myös limetillä, hunajalla ja srirachalla maustettuun majoneesikastikkeeseen!

Ainekset

10 annosta

 

Savulohirillette

10 kpl paneroituja kypsiä broilerinfileitä (esim. Kariniemen Kananpojan paneroituja fileepihvejä)

öljyä paistamiseen

800 g salaattisekoitusta tai erilaisia salaatteja

350 g kirsikkatomaatteja

150 g punasipulia

150 g sinihomejuustoa

200 g avokadoa (paino ilman kuoria ja kiviä)

300 g majoneesia

1 rkl limetin mehua

1 rkl srirachaa

1 rkl hunajaa

 

Valmistus

  1. Valmistele kaikki komponentit valmiiksi: ota broilerinfileet sulamaan, pese ja revi salaatti tarvittaessa, halkaise kirsikkatomaatit, kuori punasipulit ja leikkaa ne siivuiksi, murustele sinihomejuusto. Avokadot kannattaa halkaista ja pilkkoa sitä mukaan, kun niitä tarvitaan.
  2. Mausta majoneesi limetin mehulla, srirachalla ja hunajalla.
  3. Valmista salaatit tilauksesta. Paista broilerin filee öljyssä kuumaksi ja rapeaksi, leikkaa sitten siivuiksi. Laita salaattisekoitusta lautaselle ja asettele päälle muut ainekset. Tarjoile majoneesikastike erikseen pienestä kulhosta.
Rapea_Kanasalaatti_Vaaka
Salaatin voi hyvin valmistaa myös noutopöytään suurempana annoksena. Majoneesikastikkeen voi notkistaa juoksevaksi maidon avulla.

Resepti on julkaistu Uutuudet & Tarjoukset -julkaisussa 9/2021-1/2022.

Katso kaikki julkaisut täältä.