Rekrytointi

Heino työnantajana

Kaupan ala on monipuolinen työnantaja. Heinon Tukussa on mahdollista työskennellä mm. logistiikka- ja varastotehtävissä, myynnissä ja asiakaspalvelussa tai osto- ja tilaustehtävissä.

Meillä työskentelee yli 300 ammattilaista ja toimintaa on pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Heino on pidetty ja arvostettu työnantaja, joka pitää työntekijöistämme erittäin hyvää huolta. Henkilöstölle tarjotaan mm. liikuntapalveluita, ostoedun ja työterveyshuollon. Koulutamme ja päivitämme työntekijöidemme osaamista säännöllisesti.

Heinon Tukku on kesän 2021 yrityskaupan myötä osa ruokatalo Valiota. Lue Valiosta työpaikkana, valiolaisten uratarinoita ja katso avoimia työpaikkoja myös Valion sivuilta.

 

Lähetä hakemus

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kerro hakemuksessasi myös mistä tehtävistä olisit kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä vapautuu.

 

  Henkilötiedot:
  Työpaikka:
  Muut tiedot:
  Esim. CV ja kuva

  Hyväksyn, että minua koskevat tiedot tallennetaan ja niitä käytetään rekrytointiprosessissa. Tietoja käsittelevät henkilöstöosasto sekä rekrytoinneista vastaavat esihenkilöt.

  Hyväksyn edellä mainitut ehdot *

  Hakemalla hyväksyn Heinon rekisteriselosteen.

  Asiakaspalvelu

  Heino tänään

  Lue lisää miltä Heinon Tukku tänä päivänä näyttää.

  Tukkupalvelut

  Tukkupalvelut

  Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

  Lue lisää

  Tuotevalikoima

  Tuotevalikoima

  Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

  Lue lisää

  Heino-Valio

  Heino-Valio

  Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

  Lue lisää