Rekry

Heino työnantajana

Kaupan ala on monipuolinen työnantaja. Meillä Heinossa voit työskennellä mm. logistiikka- ja varastotehtävissä, myynnissä ja asiakaspalvelussa tai osto- ja tilaustehtävissä.

Meillä työskentelee yli 520 ammattilaista. Konsernilla on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Heino on pidetty ja arvostettu työnantaja. Olemme perheyhtiö ja pidämme työntekijöistämme erittäin hyvää huolta. Tarjoamme henkilöstölle mm. liikuntapalveluita, ostoedun ja työterveyshuollon. Koulutamme ja päivitämme työntekijöidemme osaamista säännöllisesti.

 

Lähetä hakemus

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kauttaa ja kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävistä olisit kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä vapautuu.

 

Henkilötiedot:
Työpaikka:
Muut tiedot:
Esim. CV ja kuva

Hyväksyn, että minua koskevat tiedot tallennetaan ja niitä käytetään rekrytointiprosessissa. Tietoja käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinneista vastaavat esimiehet.

Hyväksyn edellä olevat ehdot*

Hakemalla hyväksyn Heinon rekisteriselosteen

[recaptcha]

100-vuotis juhlarahasto

Tuemme suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria ja annamme apurahoja ruokakulttuurin hyväksi.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää