Rekry

Heino työnantajana

Kaupan ala on monipuolinen työnantaja. Meillä Heinossa voit työskennellä mm. logistiikka- ja varastotehtävissä, myynnissä ja asiakaspalvelussa tai osto- ja tilaustehtävissä.

Meillä työskentelee yli 520 ammattilaista. Konsernilla on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Heino on pidetty ja arvostettu työnantaja. Olemme perheyhtiö ja pidämme työntekijöistämme erittäin hyvää huolta. Tarjoamme henkilöstölle mm. liikuntapalveluita, ostoedun ja työterveyshuollon. Koulutamme ja päivitämme työntekijöidemme osaamista säännöllisesti.

 

Lähetä hakemus

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kauttaa ja kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävistä olisit kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä vapautuu.

 

  Henkilötiedot:
  Työpaikka:
  Muut tiedot:
  Esim. CV ja kuva

  Hyväksyn, että minua koskevat tiedot tallennetaan ja niitä käytetään rekrytointiprosessissa. Tietoja käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinneista vastaavat esimiehet.

  Hyväksyn edellä olevat ehdot*

  Hakemalla hyväksyn Heinon rekisteriselosteen

  [recaptcha]
  Asiakaspalvelu

  Heino tänään

  Lue lisää miltä Heinon Tukku tänä päivänä näyttää.

  Tukkupalvelut

  Tukkupalvelut

  Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

  Lue lisää

  Laaja tuotevalikoima

  Laaja tuotevalikoima

  Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

  Lue lisää

  Heino-konserni

  Heino-konserni

  TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

  Lue lisää