Rekry

Heino työnantajana

Kaupan ala on monipuolinen työnantaja. Meillä Heinossa voit työskennellä mm. logistiikka- ja varastotehtävissä, myynnissä ja asiakaspalvelussa tai osto- ja tilaustehtävissä.

Meillä työskentelee yli 520 ammattilaista. Konsernilla on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Heino on pidetty ja arvostettu työnantaja. Olemme perheyhtiö ja pidämme työntekijöistämme erittäin hyvää huolta. Tarjoamme henkilöstölle mm. liikuntapalveluita, ostoedun ja työterveyshuollon. Koulutamme ja päivitämme työntekijöidemme osaamista säännöllisesti.

 

Lähetä hakemus

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kauttaa ja kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävistä olisit kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä vapautuu.

 

Henkilötiedot:
Työpaikka:
Muut tiedot:
Esim. CV ja kuva

Hyväksyn, että minua koskevat tiedot tallennetaan ja niitä käytetään rekrytointiprosessissa. Tietoja käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinneista vastaavat esimiehet.

Hyväksyn edellä olevat ehdot*

Hakemalla hyväksyn Heinon rekisteriselosteen

[recaptcha]
Äyriäispasta

100-vuotis juhlarahasto

Tuemme suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria ja annamme apurahoja ruokakulttuurin hyväksi.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää