Rekry

Töihin Heinon Tukkuun

Kaupan ala on monipuolinen työnantaja. Meillä Heinossa voit työskennellä logistiikka -ja varastotehtävissä toimitustukuissa Espoossa ja Kuopiossa, myynnissä ja asiakaspalvelussa pikatukuissa ja kenttä -ja tukkumyynnissä ja osto -ja tilaustehtävissä jne.

Heino-konserni on pidetty ja arvostettu työnantaja. Olemme perheyhtiö ja pidämme työntekijöistämme erittäin hyvää huolta. Tarjoamme henkilöstölle muun muassa liikuntapalveluita, ostoedun ja työterveyshuollon. Koulutamme ja päivitämme työntekijöidemme osaamista säännöllisesti.

Meillä työskentelee yli 450 ammattilaista. Konsernilla on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaavia tehtäviä vapautuu.

Henkilötiedot:
Työpaikka:
Muut tiedot:
Esim. CV ja kuva

Hyväksyn, että minua koskevat tiedot tallennetaan ja niitä käytetään rekrytointiprosessissa. Tietoja käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinneista vastaavat esimiehet.

Hyväksyn edellä olevat ehdot*

Hakemalla hyväksyn Heinon rekisteriselosteen

[recaptcha]

Tule meille töihin?

Kiinnostaako työ yli satavuotiaassa perheyrityksessä tukkukaupan alalla? Kerro meille itsestäsi ja laita hakemus sisään.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Tutustu  Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää