Tapahtumat

Järjestämme ja osallistumme useisiin tapahtumiin ympäri Suomen. Vuonna 2021 etenemme turvallisuus edellä ja osallistumme tapahtumiin, kun se on jälleen mahdollista. Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa tapahtumistamme.

 

Heinon Tukkumessut

23.9.2021, Helsingin Messukeskus

Heinon Tukkumessut tarjoavat upean kohtaamispaikan foodservice-alan eri toimijoille. Tarkoituksena on tuoda toimittajat sekä asiakkaat saman katon alle yhden päivän ajaksi ja antaa näin kattauksen ajankohtaisista tuoteuutuuksista ja konsepteista.

Ajankohtaista tietoa Tukkumessuista löydät tapahtumasivulta: www.heinontukkumessut.fi

 

Kauden Parhaat -tapahtuma

20.-22.4.2021, Sörnäisten ja Koivuhaan Pikatukut - PERUTTU

Heinon Pikatukuissa järjestettävä tapahtuma keskittyy tulevaan kesäkauteen. Tapahtumassa pääset tutustumaan, maistamaan ja hankkimaan kauden maistuvampia tuotteita.

Ajankohtaista tietoa Kauden Parhaat -tapahtumasta löydät tapahtumasivulta: www.kaudenparhaat.fi

 

Tuote-esittelyt

Heinon Pikatukuissa järjestetään kolme kertaa vuodessa esittelypäiviä, jolloin pääset tutustumaan ja maistamaan uutuustuotteita.

Ajankohtaista tietoa tuote-esittelyistä löydät Heinon Tukun Facebook-sivuilta lähempänä tapahtumaa: www.facebook.com/heinontukkuoy

KOIVUHAKA:

to 4.2. - PERUTTU

to 20.5. - PERUTTU

to 14.10.

SÖRNÄINEN:

pe 5.2. - PERUTTU

pe 21.5. - PERUTTU

pe 15.10.

 

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää