Tapahtumat

Järjestämme ja osallistumme useisiin tapahtumiin ympäri Suomen. Vuonna 2021 järjestämme loppuvuodesta pieniä tapahtumia turvallisuus edellä. Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa tapahtumistamme.

 

Tuote-esittelyt

Heinon pikatukuissa järjestetään esittelypäiviä, jolloin pääset tutustumaan ja maistamaan uutuustuotteita.

Ajankohtaista tietoa tuote-esittelyistä löydät Heinon Tukun Facebook-sivuilta lähempänä tapahtumaa: www.facebook.com/heinontukkuoy

 

KOIVUHAKA:

to 14.10.  klo 9-15

to 28.10.  klo 9-15

to 11.11.  klo 9-15

to 18.11.  klo 9-15

SÖRNÄINEN:

pe 15.10.  klo 9-15

pe 29.10.  klo 9-15

pe 12.11.  klo 9-15

pe 19.11.  klo 9-15

 

Heinon Tukkumessut

Helsingin Messukeskus - peruttu vuodelta 2021

Heinon Tukkumessut tarjoavat upean kohtaamispaikan foodservice-alan eri toimijoille. Tarkoituksena on tuoda toimittajat sekä asiakkaat saman katon alle yhden päivän ajaksi ja antaa näin kattauksen ajankohtaisista tuoteuutuuksista ja konsepteista.

Ajankohtaista tietoa Tukkumessuista löydät tapahtumasivulta: www.heinontukkumessut.fi

 

Kauden Parhaat -tapahtuma

Sörnäisten ja Koivuhaan pikatukut - peruttu vuodelta 2021

Heinon pikatukuissa järjestettävä tapahtuma keskittyy tulevaan kesäkauteen. Tapahtumassa pääset tutustumaan, maistamaan ja hankkimaan kauden maistuvampia tuotteita.

Ajankohtaista tietoa Kauden Parhaat -tapahtumasta löydät tapahtumasivulta: www.kaudenparhaat.fi

 

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää