Tilaa & Nouda -palvelun käyttö

Tilaa & Nouda -palvelu on kaikille yrityksille suunnattu tilauskanava. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Heinon Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

 

 

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Heinon pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta.

Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Heinon asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

Kirjautuneena Heinon Tukun asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

Ole yhteydessä Heinonettin, verkkokaupan käyttäjätukeen, p. 020 717 0020, mikäli

  a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

  b. yrityksellänne on asiakkuus vain Heinon toimitustukkuun.

 

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskorille haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa sinulle automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri: klo 9:15-11 / 12:15-15 / 16:15-8. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Heinon Tukun luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiisi linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta: heinonetti@heinontukku.fi / p. 020 717 0020
Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

 

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Heinon asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.

 

 

 

Palvelemme

Autamme sinua kaikissa tilauksesi vaihessa, aina tilauksesta noutoon saakka.

p. 020 717 0490

Tilaa & Nouda

Tee tilaus

Siirry verkkokauppaan, niin pääset tekemään tilauksen silloin, kun sinulle sopii.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää