Tilaa & Nouda -palvelu

Tilaa kun pystyt, nouda kun haluat


Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

 

Tukkukaupan alalla täysin uudenlainen palvelu on käynnistynyt Helsingin Tukkutorilla. Uusi Tilaa & Nouda -palvelu on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Heinon Tukun asiakkuutta. Ensimmäinen noutopiste sijaitsee Helsingin Tukkutorilla, Heinon pikatukun kulmassa.

 


Kehitimme Tilaa & Nouda -konseptin auttaaksemme kiireisiä yrittäjiä. Tilaukset voi tehdä helposti ja rauhassa verkkokauppamme kautta, eikä aikaa kulu pikatukussa tuotteiden etsimiseen ja keräilyyn, kertoo Heinon Tukun asiakaspalvelusta vastaava johtaja Tommi Klemola.

 

Tilaa netistä kun pystyt

Tilaukset tehdään Heinon Tukun verkkokaupan Tilaa & Nouda -osiossa, jossa pääset valitsemaan sopivan maksutavan ja järjestelmän tarjoamista aikaikkunoista itsellesi sopivimman noutoajan.
Kirjautuneena asiakkaana saat kaikki asiakkuuteesi kuuluvat edut. Tilauksia pääsee tekemään myös Y-tunnuksella, ilman rekisteröitymistä Heinon asiakkaaksi.
Valittavanasi ovat joustavat maksutavat: MobilePay, verkkopankkimaksu, luottokortit (Visa / Master) sekä laskutus.

 

Pakkaamme ostokset valmiiksi

Säästä aikaasi ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi - sinä vain noudat tuotteet. Emme veloita keräilystä erikseen.

 

Nouda kun haluat

Verkkokauppa tarjoaa sinulle vapaita noutoaikoja, jotka voi nopeimmillaan olla neljä tuntia tilauksen hyväksymisen jälkeen.
Tuotteet voi noutaa hyvin joustavasti Helsingin Sörnäisistä; noutoaikoja löytyy kaikkina vuorokauden aikoina. Tee tilaus esimerkiksi iltapäivällä ja nouda tuotteet seuraavana aamuna työmatkallasi.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet Heinon verkkokaupasta!

 

 

 

 

 

Tilaa & Nouda

Tee tilaus

Siirry verkkokauppaan, niin pääset tekemään tilauksen silloin, kun sinulle sopii.

Miten se toimii?

Katso tarkemmat ohjeet siitä, miten tilaaminen ja noutaminen tapahtuu.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää