Tilaa & Nouda -palvelu

Tilaa kun pystyt, nouda kun haluat


Tervetuloa käyttämään Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

Tukkukaupan alalla täysin uudenlainen palvelu on käynnistynyt Helsingin Tukkutorilla. Tilaa & Nouda -palvelu on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Valio Aimo® tukun asiakkuutta. Ensimmäinen noutopiste sijaitsee Helsingin Tukkutorilla, pikatukun kulmassa.

 


Kehitimme Tilaa & Nouda -konseptin auttaaksemme kiireisiä yrittäjiä. Tilaukset voi tehdä helposti ja rauhassa verkkokauppamme kautta, eikä aikaa kulu pikatukussa tuotteiden etsimiseen ja keräilyyn, kertoo Valio Aimo® tukun asiakaspalvelusta vastaava johtaja Tommi Klemola.

 

Tilaa netistä kun pystyt

Tilaukset tehdään verkkokaupan Tilaa & Nouda -osiossa, jossa pääset valitsemaan sopivan maksutavan ja järjestelmän tarjoamista aikaikkunoista itsellesi sopivimman noutoajan.
Kirjautuneena asiakkaana saat kaikki asiakkuuteesi kuuluvat edut. Tilauksia pääsee tekemään myös Y-tunnuksella, ilman rekisteröitymistä.
Valittavanasi ovat joustavat maksutavat: MobilePay, verkkopankkimaksu, luottokortit (Visa / Master) sekä laskutus.

 

Pakkaamme ostokset valmiiksi

Säästä aikaasi ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi - sinä vain noudat tuotteet. Emme veloita keräilystä erikseen.

 

Nouda kun haluat

Verkkokauppa tarjoaa sinulle vapaita noutoaikoja, jotka voi nopeimmillaan olla neljä tuntia tilauksen hyväksymisen jälkeen.
Tuotteet voi noutaa hyvin joustavasti Helsingin Sörnäisistä; noutoaikoja löytyy kaikkina vuorokauden aikoina. Tee tilaus esimerkiksi iltapäivällä ja nouda tuotteet seuraavana aamuna työmatkallasi.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet  verkkokaupasta!

 

 

Tilaa & Nouda

Ostoksille

Siirry verkkokauppaan, niin pääset tekemään tilauksen silloin, kun sinulle sopii.

Miten se toimii?

Katso tarkemmat ohjeet siitä, miten tilaaminen ja noutaminen tapahtuu.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina. Toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti.

Lue lisää