Toimitustukkujen verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina

Heinon toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti. Verkkokaupassa voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla ja pääset tutustumaan kattaviin tuotetietoihin, hintoihin ja näet tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Olemme luoneet verkkokauppaan paljon tilausta helpottavia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tehdä tilauksia tilauspohjien kautta tai voit tilata suuret määrät suoraan omien listojesi avulla. Kirjautuneena näet myös ostohistoriasi, jota voit myös hyödyntää ostosten teossa.

Heinonetti on oma verkkopalvelutukemme, jossa asiantuntijat ovat apunasi verkkokaupan käytössä.
Verkkokaupassa on myös chat-palvelu, josta pääset nopeasti kysymään myyjiltämme neuvoja esim. sopivan tuotteen valintaan.

 

 

Käytätkö mobiililaitetta?

Olemme luoneet mobiililaittelle soveltuvan verkkokaupan, jossa pääset nopeasti tekemään tilauksia paikasta riippumatta. Siirry mobiilioptimoituun verkkokauppaan tästä.

 

Tilaa käyttäjätunnukset

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli käyttäjätunnuksesi ovat unohtuneet, ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle uudet kirjautumistiedot.

 

Verkko-kauppaan

Klikkaa ostoksille verkkokauppaan.

Heinonetti apunasi

Heinonetin tuki palvelee arkisin klo 7-16 kaikissa verkkopalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

 

heinonetti@heinontukku.fi

p. 020 7170 020

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää