Toimitustukkujen verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina

Heinon toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti. Pääset etsimään tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla, tutustumaan kattaviin tuotetietoihin ja näet edelliset tilauksesi kauppamme Oma tili -sivulla.

> Kirjaudu toimitustukun verkkokauppaan

Teetkö ostoksesi mobiililaitteella? Nyt voit tehdä tilauksen entistä joustavammin ja helpommin myös puhelimellasi - paikasta riippumatta.

> Kirjaudu toimitustukun verkkokaupan mobiilisivulle

Tilaa käyttäjätunnukset

Kirjautuminen vaatii Heinon toimitustukun asiakkuuden.

Oletko jo asiakkaamme? Tilaa käyttäjätunnukset tästä.

Haluatko avata asiakkuuden? Mikäli sinulla ei vielä ole meille asiakasnumeroa, täytä ensin asiakkuushakemus täällä. Voit tilata käyttäjätunnukset verkkopalveluihimme samassa yhteydessä.

Asiakkaaksi?

Eikö yrityksesi ole vielä Heinon Tukun asiakas? Ei hätää. Tee asiakashakemus täällä helposti ja nopeasti.

OLLAAN YHTEYKSISSÄ

Ota suora yhteys myyntiimme. Saat takuulla tuoretta palvelua ja ratkaisun tukkuasiointiesi hoitoon.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää