Toimitustukkujen verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina

Heinon toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti. Verkkokaupassa voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla ja pääset tutustumaan kattaviin tuotetietoihin, hintoihin ja näet tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Olemme luoneet verkkokauppaan paljon tilausta helpottavia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tehdä tilauksia tilauspohjien kautta tai voit tilata suuret määrät suoraan omien listojesi avulla. Kirjautuneena näet myös ostohistoriasi, jota voit myös hyödyntää ostosten teossa.

Heinonetti on oma verkkopalvelutukemme, jossa asiantuntijat ovat apunasi verkkokaupan käytössä.
Verkkokaupassa on myös chat-palvelu, josta pääset nopeasti kysymään myyjiltämme neuvoja esim. sopivan tuotteen valintaan.

 

 

Käytätkö mobiililaitetta?

Olemme luoneet mobiililaittelle soveltuvan verkkokaupan, jossa pääset nopeasti tekemään tilauksia paikasta riippumatta. Siirry mobiilioptimoituun verkkokauppaan tästä.

 

Tilaa käyttäjätunnukset

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli käyttäjätunnuksesi ovat unohtuneet, ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle uudet kirjautumistiedot.

 

Verkko-kauppaan

Klikkaa ostoksille verkkokauppaan.

Asiakkaaksi?

Eikö yrityksesi ole vielä Heinon Tukun asiakas? Ei hätää, täytä asiakashakemus helposti ja nopeasti.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää