Toimitustukkujen verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina

Toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti. Verkkokaupassa voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla ja pääset tutustumaan kattaviin tuotetietoihin, hintoihin ja näet tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Olemme luoneet verkkokauppaan paljon tilausta helpottavia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tehdä tilauksia tilauspohjien kautta tai voit tilata suuret määrät suoraan omien listojesi avulla. Kirjautuneena näet myös ostohistoriasi, jota voit myös hyödyntää ostosten teossa.

Valioaimonetti on oma verkkopalvelutukemme, jossa asiantuntijat ovat apunasi verkkokaupan käytössä. Verkkokaupassa on myös chat-palvelu, josta pääset nopeasti kysymään myyjiltämme neuvoja esim. sopivan tuotteen valintaan.

 

 

Vai käytätkö mobiililaitetta? Olemme luoneet mobiililaitteille soveltuvan verkkokaupan, jossa pääset nopeasti tekemään tilauksia paikasta riippumatta. Siirry mobiilioptimoituun verkkokauppaan tästä.

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli teillä ei vielä ole asiakkuutta, voit hakea sitä sujuvasti täällä.

Verkkokauppaan

Klikkaa ostoksille verkkokauppaan.

Valioaimonetti apunasi

Verkkokauppatukemme palvelee arkisin klo 7-16 kaikissa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä.

 

valioaimonetti@valio.fi

p. 020 7170 020

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Valio Aimo® on uusi tukkutoimija, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Lue lisää

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokauppa palvelee aina. Toimitustukkujen käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti.

Lue lisää