Toimitustukut

Yli 30 000 tuotetta, sujuvat tilaukset ja nopea toimitus – Heinon Tukku tarjoaa kaikkea näitä ruoka- ja juoma-alan ammattilaisille.

 

Parasta kokonaispalvelua foodservice-ammattilaisille

Kaikki alan toimijat – ravintolat, hotellit, kahvilat, catering-palvelut, suurkeittiöt, huoltoasemat ja kioskit – saavat yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat tuotteet kuljetettuna suoraan toimipisteeseen.

Espoossa ja Kuopiossa sijaitsevista toimitustukuista toimitetaan kuormia ympäri Suomen. Lukuisat Heinon Tukun omat, sekä yhteistyökumppanien, autot kuljettavat kaikki tuotteet turvallisesti perille oikeissa lämpötiloissa tuoretuotteista pakasteisiin, alkoholijuomiin, keittiövälineisiin ja toimistotarvikkeisiin.

Tavoitteenamme on hoitaa toimitukset nopeasti vai virheettömäksi sovitussa ajassa. Tuotteiden toimitusaika on 24 h suurimmalle osalle tuotteista, joten saat nopeasti tilaamasi tuotteet käyttöösi.

 

Keskittäminen kannattaa

Asiakkaanamme teemme kaikkemme helpottaaksemme teidän toimintaanne. Saat yhdellä kuljetuksella kaikki tuotteet saliin ja keittiöön. Saat vähemmän laskuja ja autamme kehittämään toimintaanne tarjoamalla raportointia tilaustenne tueksi. Pikatukkumme tukevat hankintaprosessia pääkaupunkiseudulla.

Verkkokauppa on helppokäyttöinen tilauskanava tuotteille ja asiantuntijamme ovat tukenasi verkkokaupan käytössä. Ammattitaitoinen myyntihenkilökuntamme on apunasi tuotteiden valinnassa.

 

 

Puhelinvaihde

Heinon kaikkiin toimipisteisiin saa yhteyden

valtakunnallisesta puhelinnumerosta (ma-pe klo. 8-16):

p. 020 717 000

 

Asiakkaaksi

Asiakkaaksi

Eikö yrityksesi vielä ole Heinon Tukun asiakas? Tee asiakashakemus helposti ja nopeasti.

Toimitustukun verkkokauppa

Tilaa verkkokaupasta

Kirjaudu verkkokauppaan asiakasnumerokohtaisilla tunnuksillasi ja nauti sujuvista toimituksista.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotevalikoima

Tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-Valio

Heino-Valio

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 30.6.2021 yrityskaupan, jossa Valio Oy hankkii Heinon Tukku Oy:n. Kaupan myötä Valio on entistä laaja-alaisempi kumppani ruoka-alan ammattilaisille.

Lue lisää