Tuotteet

Valikoimiimme kuuluu korkeatasoista kalaa ja lihaa. Heino myös jalostaa raaka-aineista kiinnostavia tuotteita. Esimerkiksi pintaloimutettu kylmäsavulohiseläke oli Brysselin kansainväliset kala-alan messujen tuotekilpailun finaalissa keväällä 2017. Heinon Tukku Kuopio Oy tekee kala- ja riistajalosteita omassa tuotantolaitoksessaan Kuopiossa. Heinolla on Sörnäisten pikatukussa leikkaamo. Räätälöimme asiakkaan tarpeisiin liha- ja kalatuotteita. Kysy lisää!

 

 

Kotimaista järvikalaa

Heinon valikoimiin kuuluu laadukasta kalaa. Meiltä saa muun muassa kotimaista järvikalaa ja siitä valmistettuja korkeatasoisia tuotteita. Esimerkiksi Heinon Tukku Kuopio on tuonut tarjontaan kylmäsavustetun hauen. Heinon Tukku Kuopion oman tuotannon kalajalosteet kehitetään vastaamaan sekä asiakkaiden tarpeita että ajan vaatimuksia. Kalaa saa fileinä, massana ja jalostettuina tuotteita. Olemme valinneet alihankkijamme tarkoin. Kaloista valikoimiimme kuuluvat muun muassa kuha, hauki ja lohi.

 

Laatulihaa ja riistaa

Heinon lihakattaus on erittäin laajaa. Meiltä saa muun muassa nautaa, porsasta, hirveä ja karitsaa. Sörnäisten pikatukun Leikkaamon tuotevalikoimasta löytyvät parhaat laatulihat, juuri halutun kokoisiin raaka-annospainoihin leikattuina, pihveinä tai leikkeinä. Leikkaamosta saat myös takuumureutetut naudanlihat, marmorifileet sekä riistaa tuoreena sesongeittain. Heinolta saa myös lihajalosteita, kuten lihahyytelöä ja villisikatuotteita.

 

 

Sörnäisten pikatukun leikkaamo

Sörnäisten pikatukun leikkaamon liha- ja kalamestarimme leikkaavat lihat ja kalat haluttuihin kokoihin. Mestarimme auttavat valitsemaan parhaat palat. Samalla saat kauden tuoreet vinkit tuotteiden valintaan ja valmistukseen. Onpa tarpeesi sitten määräpainoon leikattuja naudan sisäfileepihvejä tai vaikkapa määräpainoisia ja sentin paksuisia porsaan ulkofileeleikkeitä lounaalle, valmistamme tuotteita haluamasi kokoisena ja haluamasi määrän nopeasti ja ammattitaidolla. Halutessanne pakkaamme tilaamanne tuotteet siististi vakuumiin noutoanne odottamaan.

 

Hienoimmat rotukarjan pihvilihat

Leikkaamon ylpeytenä ovat kotimaisilla tiloilla tuotetut pihvirotukarjan arvolihat. Nämä hienoimmat pihvilihat tulevat tiloilta, jotka ovat sitoutuneet rotukarjan eettiseen kasvattamiseen ja ympäristövaatimuksiin. Näissä lihoissa tilakohtaisen jäljitettävyystiedon avulla selviää, missä päin Suomea ja millä tilalla liha on tuotettu.

 

Palvelua pikatukun asiakkaille

Tilauksen voit jättää puhelimitse, sähköpostilla ja tietenkin paikan päällä. Valmiit tuotteet voit noutaa sovittuna ajankohtana. Leikkaamon loistavat palvelut on suunniteltu Heinon pikatukun asiakkaille. Mikäli et vielä ole Heinon pikatukun asiakas, asiakkuushakemuksemme täytät helposti sivuillamme.

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää