Tuotteet

Heinon tuotevalikoima käsittää yli 30 000 tuotetta lautaselle, lasiin ja työpöydille. Laaja valikoimamme kattaa kaiken mitä keittiössä, salin puolella tai konttorissa päivittäin tarvitaan ja mahdollistaa hankintojen kannattavan keskittämisen.

Pikatukkujen tuotevalikoimaa pääsee selaamaan pikatukkujen verkkopalvelussa. Hintojen tarkastelu palvelussa edellyttää kirjautumista.

Toimitustukkujen tuotevalikoima on nähtävissä toimitustukkujen verkkokaupassa, johon kirjautuminen edellyttää Heinon tilausasiakkuutta sekä käyttäjätunnuksia.

Maahantuonti laajentaa tukkuvalikoimaa

Oma horeca-tuotteiden maahantuontimme kattaa yli 4000 artikkelia tuoretuotteita, hedelmiä ja vihanneksia, juustoja, teollisia elintarvikkeita sekä ammattiastioita.

Aimo on Heinon oma tuotesarja

Heinon omaan Aimo-tuotesarjaan kuuluu jo yli 400 ravintola-alan ammattilaisten arkea helpottavaa tuotetta. Aimoa saa vain Heinon Tukusta.

Jalostamme lihaa ja kalaa

Heino on myös liha- ja kalatuotteiden jalostaja. Jatkojalostamme omissa tuotantotiloissamme Kuopion Kelloniemessä sekä tarkkaan valittujen alihankkijoiden kanssa lihaa ja kalaa ammattikeittiöiden raaka-aineiksi.

Leikkaamosta lihaa ja kalaa ammattikeittiöille

Sörnäisten pikatukun Leikkaamon tuotevalikoimasta löytyvät parhaat laatulihat ja kalat, juuri halutun kokoisiin raaka-annospainoihin leikattuina, pihveinä tai leikkeinä.

Leikkaamon ylpeytenä ovat kotimaisilla tiloilla tuotetut pihvirotukarjan arvolihat. Nämä Hienoimmat Pihvilihat tulevat tiloilta, jotka ovat sitoutuneet rotukarjan eettiseen kasvattamiseen ja ympäristövaatimuksiin. Näissä lihoissa tilakohtaisen jäljitettävyystiedon avulla selviää, missä päin Suomea ja millä tilalla liha on tuotettu. Leikkaamosta saat myös takuumureutetut naudanlihat, marmorifileet, Black Angukset, lohet, kuhat, hauet sekä riistaa tuoreena sesongeittain.

Paikan päällä Leikkaamon osaavat liha- ja kalamestarit auttavat valitsemaan parhaat palat. Samalla saat kauden tuoreet vinkit tuotteiden valintaan ja valmistukseen.

Tilauksen voit jättää puhelimitse, sähköpostilla ja tietenkin paikan päällä ja valmiit tuotteet voit noutaa sovittuna ajankohtana.

Onpa tarpeesi sitten määräpainoon leikattuja naudan sisäfileepihvejä tai vaikkapa määräpainoisia ja sentin paksuisia porsaan ulkofileeleikkeitä lounaalle, valmistamme tuotteita haluamasi kokoisena ja haluamasi määrän nopeasti ja ammattitaidolla. Halutessanne pakkaamme tilaamanne tuotteet siististi vakuumiin noutoanne odottamaan.

Leikkaamon loistavat palvelut on suunniteltu Heinon pikatukun asiakkaille. Mikäli et vielä ole Heinon pikatukun asiakas, asiakkuushakemuksemme täytät helposti sivuillamme.

Juomia jokaiseen lasiin

Heino-konserniin kuuluva Uniq Drinks Finland edustaa kattavaa valikoimaa viinejä, oluita, siidereitä ja väkeviä alkoholijuomia sekä laadukkaita alkoholittomia oluita ja viinejä.  Näiden tuotteiden myynti ravintoloille tapahtuu Heinon pika- ja toimitustukkujen kautta. Osa tuotteista on saatavilla myös Alkon ja vähittäiskauppojen valikoimissa. Lisätietoja tuotteista ja palveluista antaa info(at)udf.fi.

Kaikki keittiöön, toimistoon ja neukkariin

Meiltä löytyy kaikki tarvittava niin ravintolan, kioskin kuin toimistonkin rutiineihin ja sujuvaan työskentelyyn. Laajaa elintarvike- ja juomatarjontaamme täydentää monipuolinen nonfood-valikoima. Ammattiastiavalikoimamme kattaa vaativienkin käyttäjien tarpeet.