Osallistu 100-vuotiaan Suomen ravintoloiden ruokalistojen tallentamiseen

Heinon Tukku tukee kampanjaa, jonka tavoitteena on kerätä mahdollisimman laaja valtakunnallinen otos siitä, mitä Suomen ravintoloissa vuonna 2017
nautittiin.

Hotelli ja ravintolamuseo kutsuu kaikki Suomen ravintoloitsijat tallentamaan 100-vuotiaan Suomen ruokalistat museon digitaaliseen Restopedia-tietopankkiin.
Aineisto tulee avoimesti kaikkien saataville ja sitä voidaan tulevaisuudessa hyödyntää niin tutkimukseen kuin inspiraatioksi tuleville ravintoloitsijoille.
– Hotelli- ja ravintolamuseon toiveena on saada kattava läpileikkaus ja ajankuva suomalaisesta ruokakulttuurista, kertoo museojohtaja Anni Pelkonen.

Osallistuminen on helppoa
Heinon Tukku haastaa kaikki asiakkaansa mukaan kampanjaan.

Osallistuminen on helppoa: nappaa kuva kännykällä tai kameralla vuoden 2017 ruokalistoistasi ja tallenna ne Hotelli- ja Ravintolamuseon digitietokantaan. Ruokalistan voit myös tallentaa pdf-tiedostona. Keräys on käynnissä www.restopedia.fi ja kestää vuoden 2017 loppuun.

Aineistosta tuotettu yhteenveto julkistetaan vuoden 2018 aikana.

Kuvat: Hotelli- ja ravintolamuseo