Alkuvuoden innostavat tuotteet

Kevättalven tärpit – Nyt herkutellaan rapucurrylla tai blineillä ja mädillä. Vegevalmisteet ja ekologiset ruokapakkaukset kiinnostavat.

 

UUSI VUOSI on taas pyörähtänyt käyntiin. Tähän alkuvuoden kausiesitteeseen olemme koonneet Heinon Tukun kiinnostavia uutuustuotteita ja parhaita tarjouksia. Inspiraatiota tarjoavat myös uudet reseptimme, kuten rapu-turska-kookoscurry (s. 8) tai omenalla ja puolukalla höystetty marenkihyve (s. 14).
Talvella pöytiin kannetaan perinteisesti myös blinejä, joiden kanssa nautitaan tietysti laadukasta mätiä ja smetanaa. Blinien kanssa perinteinen juoma on olut – kalatäytteisille blineille hyvä makupari on vaikkapa aromaattinen lager tai pils. Olutvalikoimamme tärppejä löydät sivulta 33 alkaen.

Lihalle kaivataan yhä uusia vaihtoehtoja, niin lounaspöydissä kuin monen ruokalajin illallisillakin. Kätevä vaihtoehto esimerkiksi lounaslinjastoille ovat valmiit lihankorviketuotteet, kuten siemenistä rapeutta saavat vegepyörykät tai pulled-lihaa imitoiva soijaproteiinivalmiste. Tutulta tuntuvan koostumuksensa puolesta ne miellyttävät myös kasvisruokapäivää viettävää lihansyöjää.

Noutoruoan suosio tuskin tulee laantumaan, ja siksi haluamme tarjota lisää ekologisia vaihtoehtoja myös ruokapakkauksille. Bagassi on sokeriruokojen varsista valmistettu kiinnostava kierrätysmateriaali, joka voidaan kierrättää biojätteeseen.

Esitteessä mainitut hinnat ovat voimassa 1.1.–30.4.2021.

 

LUE ESITETTÄ: