Anton & Anton kioski

Anton&Antonin Kioski on avattu

Heino-konserniin kuuluvan Anton&Antonin ensimmäinen Kioski on avattu 19.4. Helsingin Lasipalatsiin.

Vastuullisesti tuotettua ruokaa ei ole perinteisesti yhdistetty helppouteen ja nopeuteen, mutta Anton&Anton haluaa nyt tehdä sen.
– Kaupunkilaiset haluavat yhä vastuullisempaa ruokaa, mutta samalla yhä kiinnostavampaa ja yhä näppärämmässä muodossa, kertoo Anton & Antonin toimitusjohtaja Andrea Hasselblatt.

Anton&Anton Kioski tarjoaa ratkaisuja urbaaniin arkeen. Sieltä saa ruokaa, jota voi syödä heti lennossa, pian toimistolla tai myöhemmin illalla kotona:

Heti syötävääruokaa edustavat wrapit, bagelit ja leivät, joita kutsutaan ”yksikätisen ruoaksi”. Sellaista tarvitaan, kun toinen käsi on varattu johonkin muuhun – lukemiseen, dataamiseen tai hellimiseen. Kaksikätiselle on heti syötäväksi lämmintä puuroa ja keittoa, joita voi virittää lisukkeilla.

Pian syötävääruokaa voi yhdistellä 1+1+1 -periaatteella. Ensin valitaan pohja, joka on aina vegaaninen. Sitten poimitaan kala, liha, tofu tai muu pääherkku. Kokonaisuuden kruunaa kastike. Pian syötävää ruokaa on myös valmiina annoksina ”potseissa” eli läpinäkyvissä kulhoissa. Biohajoavat kulhot on valmistettu maissista eli ne voi heittää bioroskikseen.

Myöhemmin syötäväruoka on sellaista, jossa pääsee itse kokkaamaan. Kaikki liha on luomua ja kasviksia valitaan sesongin mukaan. Jos kotikokkia laiskottaa, helpotusta tuovat A&A:n omassa keittiössä tehdyt pad thai -noodelit, ramen-keitto ja oikeasta kanafileestä tehdyt panko-paneroidut kananugetit.

Uusien kioskien myötä uudistui myös Anton&Antonin ilme.

Lasipalatsin jälkeen seuraava Kioski aukeaa myöhemmin keväällä Kalliossa Karhupuistoon ja lisää on luvassa muutaman kioskin vuosivauhdilla. Anton&Anton kaupat Kruununhaassa ja Ullanlinnassa jatkavat normaalisti toimintaansa.