Culinary Team of Finland kokkiolympialaisissa

Suomen kokkimaajoukkueen päätavoitteena olevat IKA/Culinary Olympics –kokkiolympialaiset pidetään 16.2. – 19.2020 Stuttgartissa, Saksassa. Suomi kisaa kansallisten joukkueiden sarjassa, jossa on edustettuna 32 maata. Suomen kilpailumenussa painottuvat kotimaisuus ja kestävyys.

Myös Valio Aimo on ollut viime vuoden alusta lähtien hopeatason kumppanina mukana tukemassa kokkimaajoukkueen tietä kohti vuoden 2020 IKA/Culinary Olympics -kilpailuja.

Suomen kokkimaajoukkue on mukana kokkiolympialaisissa kansallisten joukkueiden kilpailussa, jossa 32 maata kisaa paremmuudesta Chef’s Table  ja Hot Kitchen -sarjoissa. Sarjoissa saadut yhteispisteet vaikuttavat kokonaiskilpailun lopputulokseen.

Stuttgartissa pidettäviin IKA/Culinary Olympics -kilpailuihin valmistautuminen on tarkoittanut Suomen kokkimaajoukkueelle viimeisen vuoden aikana tiivistä harjoitustahtia. Joukkue on harjoitellut syyskaudella pääsääntöisesti joka toinen viikko sunnuntaista tiistaihin, mutta lokakuusta 2019 alkaen harjoituksia on ollut viikoittain.

Suomen joukkueen kilpailuaikataulu

  • Sunnuntai 16.2.2020 Chef’s Table 15.00 alkaen
  • Tiistai 18.2.2020 Hot Kitchen klo 13.00 alkaen
  • Keskiviikko 19.2.2020 kokonaiskilpailun tulokset

Seuraa kilpailua ja kisakuulumisia www.ctof.fi, Facebookissa @culinaryteamfinland ja Instagramissa @kokkimaajoukkue ja aihetunnisteet #ctof #kokkimaajoukkue @ikaolympics

Kuva: Eva Tordera Nuño