Anton & Anton kioski

Etsimme myyntipäällikköä Anton&Antoniin

Anton&Anton on ruokakauppa, kioski, ruokakassipalvelu, nettikauppa sekä sarja talon omia valmisruokia ja ruokatuotteita. Lisäsi Anton&Antonilla on oma keittiö. Ruoka on valtava ilonlähde. Monilla siihen kuitenkin liittyy huonoa omatuntoa ja kiirettä. Niinpä Anton&Antonin missio on saada ihmiset hymyilemään. Iloinen näppärä ja vastuullinen ovat ruokafilosofiamme perusta. Anton&Anton syntyi vaihtoehdoksi sieluttomille supermarketeille vuonna 2008. Se sai nimensä perustajien pojilta. Anton & Antonin liikevaihto oli 2017 oli 3,3 M€ ja työntekijöitä 40. Anton & Anton on TukkuHeino Oy:n tytäryhtiö ja toimistomme sijaitsee Helsingin Tukkutorilla. Katso lisää www.antonanton.fi.

Etsimme nyt pieneen tiimiimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä on sellaisenaan uusi, aluksi n. 1 vuoden kestävä vanhempainvapaasijaisuus, mahdollinen jatko arvioidaan myöhemmin. Myyntipäällikkönä tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti Anton & Antonin tuoteperheen (kivijalkamyymälät, kioskit, Ruokakassi ja keittiö) olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisesta sekä uusasiakashankinnasta.

Tehtävääsi kuuluu mm.:
● myyntistrategian suunnittelu annettujen tavoitteiden pohjalta ja toteuttaminen käytännössä
● uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden kasvattaminen:
o B2B-myynti: yritysasiakkaat ja jälleenmyyjät
o B2C-myynti: vastuullasi on verkkokaupan sekä kivijalan myynnin kasvattaminen
● myynnin työkalujen valinta, käyttöönotto ja kehittäminen
● asiakastapaamisia ja myyntikäyntejä
● aktiivinen yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin ja sidosryhmiin
● tiivis yhteistyö markkinointipäällikkömme kanssa.

Seisot vahvasti ruokafilosofiamme takana ja suhtaudut intohimoisesti edustamaamme markkinaan. Olet myyntialan ammattilainen ja pystyt toimimaan erilaisissa asiakasraja-pinnoissa onnistuneesti. Pystyt hyvällä asenteellasi myymään tuotteitamme innostuneesti ja inspiroiden asiakkaitamme. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Menestyäksesi tehtävässäsi, sinulla tulee olla:
● kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä aiemmasta tuloksellisesta myyntityöstä
● näyttöä verkkokaupan myynnin kasvattamisesta
● erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
● sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on etu
● nälkäistä asennetta myyntityötä kohtaan
● ymmärrys elintarvikekaupasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle:
● itsenäisen ja vastuullisen tehtävän Helsingin mielenkiintoisimmassa ruokayrityksessä ja mahdollisuuden olla edelläkävijöiden joukossa vaikuttamassa pääkaupunkiseudun ruokatarjontaan
● mielenkiintoisen projektin selkeine tavoitteineen, ja jossa on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään myynnilliset taitosi sekä oppia myös uutta.

Antonilaisia yhdistää rakkaus hyvään ruokaan ja halu parantaa ihmisten arkea – tätä odotamme myös Sinulta. Pienenä yrityksenä toimimme ketterästi, mutta saamme tarvittaessa selkänojaa emoyhtiöltämme.

Lisätiedustelut henkilöstöjohtaja Merja Laitiselta, ma 17.12. klo 9.00 – 10.00,
puh. 0400 687 212.

Lähetä hakemuksesi sisältäen palkkatoiveesi sekä CV:si osoitteeseen merja.laitinen@heinontukku.fi viimeistään 31.12. mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo aiemmin, joten toimi nopeasti.