Heinon Tukun toimisto

Heinoon aurinkosähkövoimalat

Valio Aimo asennuttaa aurinkosähkövoimalat pikatukkuihin Helsingin Sörnäisiin, Vantaan Koivuhakaan sekä toimitustukkuihin Espooseen ja Kuopioon. Haluamme toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä.

Aurinkovoimaloiden asennus alkaa tänä syksynä Kuopiosta ja jatkuu syksyn aikana Espoossa ja Sörnäisissä. Koivuhakaan voimalat asennetaan keväällä 2018. Suurin aurinkovoimala rakennetaan Espoon pääkonttorin katolle. Aurinkovoimaloiden toimittaja on Aii Energy Systems ja hankkeelle on myönnetty Tekesin energiatuki.

Heinon Tukulle aurinkosähkö on taloudellisesti kannattava ja ympäristöystävällinen investointi ja tuotettu energia saadaan kulutettua kokonaan kiinteistöissä.

Kiinteistöjen katoille asennetaan kaikkiaan lähemmäs 5000 aurinkopaneelia. Näiden ympäristövaikutus on merkittävä, kun tuotetulla energialla saadaan korvattua jopa 12% kaikkien neljän kiinteistön sähkönkulutuksesta vuosittain ja CO2-päästöt vähenevät. Asennettavien aurinkovoimaloiden arvioitu vuosituotto vastaa 60 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutusta.

Aurinkosähkön tuotantoa pääsee seuraamaan reaaliaikaisesti mm. medianäytöistä, jotka asennetaan kaikkiin kiinteistöihin.