Järvikalaa talveen

Talvea kohti mentäessä odotamme suurempia kalansaaliita. Järvien jäätyessä jään päältä kalastaminen alkaa ja pian koittaa madeaika. Järvikuhan saaliit ovat hyvin runsaita jo nyt. Nyt kannattaa siis nostaa listoille ja teemaviikkoihin herkullista ja arvostettua kotimaista järvikalaa.

Kotimaisen järvikuhan valikoimat ovat hyvin runsaat. Tarjoamme kuhaa paitsi kokonaisena myös fileinä sekä suomustettuna nahallisena että nahattomana. Madekausi taas alkaa tammikuussa ja on huipussaan helmikuussa. Madetta on Heinon Tukussa kauden aikana tarjolla kokonaisena, nyljettynä ja fileinä. Talven kalansaaliista odotetaan runsasta, joten järvikalan myötä ravintoloiden pöytiin nousee herkullista ja järkevän hintaista sesonki- ja lähiruokaa!

Muistathan myös viikoittaisen kalakatsauksemme? Sen löydät verkkosivuiltamme kohdasta ajankohtaista.