Kesän innostavat tuotteet

KESÄ on taas täällä, ja pikkuhiljaa myös koko kevään kestänyt poikkeustila alkaa hellittää. Kesäkuun alusta ravintolat saivat jälleen avata ovensa tietyin rajoituksin. Vaikka epävarmuutta ja kysymysmerkkejä on vielä paljon, alkaa tunnelma olla jo varovaisen toiveikas. Ainakin yhden asian koronakevät on meille opettanut: sen, että ravintola-alalta löytyy rutkasti sitkeyttä ja luovuutta. Monet ravintoloitsijat ovat kehittäneet uusia ja oivaltavia ratkaisuja toimintansa turvaamiseksi.

Yksi ei myöskään kriisin keskellä ole kadonnut mihinkään, nimittäin ihmisten halu nauttia yhdessä hyvästä ateriasta. Päinvastoin – epävarmoina aikoina juuri ruoan kaltaisten perusasioiden merkitys korostuu. Siksi tänäkin vuonna nostetaan taas maljoja kesälle, vaikka sitten pienemmissä seurueissa ja turvavälien takaa.

Me Heinon Tukussa haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme kaikin mahdollisin tavoin. Tähän katalogiin olemme yhdistäneet sekä kesän kiinnostavimmat uutuustuotteet että houkuttelevimmat tarjoukset. Ruokalistaan voi hakea inspiraatiota esimerkiksi herkullisista merenelävistä, hypätä mukaan kaurabuumiin, loihtia ihania kesäjuomia proseccosta tai kokeilla käyttää mozzarellaa vaihteeksi jälkiruoassa. Katalogin tarjoukset ovat voimassa 31.8.2020 asti.

 

LUE ESITETTÄ: