Syksyn Lautaselle-lehti

Valio Aimo ja Valio ovat nyt yhtä

TERVEHDYS uusien tuulien keskeltä! Valio Aimo siirtyi Valion omistukseen heinäkuun alussa. Nyt meillä onkin täysi tohina päällä, kun yhdistämme kahden mahtavan yrityksen toimintoja. Tavoite on selkeä: haluamme olla ykkösvalinta Suomen hotelli-, ravintola- ja cateringtoimijoille.

Pitkään pääkaupunkiseudun markkinajohtajana toiminut Valio Aimo on kuuluisa asiakaslähtöisyydestä, palvelusta, joustavuudesta ja ketteryydestä.  Nämä periaatteet sopivat hyvin yhteen Valion arvojen kanssa. Valiolle asiakkaat, jatkuva kehittyminen, vastuullisuus ja yhteistyö ovat kaiken tekemisen perusta. Tässä piilee myös Heinon Tukun ja Valion yhdistymisen hienous: yhdessä täydennämme toisiamme!

Teille asiakkaille muutos näkyy laajentuvana valikoimana ja entistä luotettavampana toimitusvarmuutena. Lisäksi pystymme palvelemaan jatkossa yhä paremmin pääkaupunkiseudun ulkopuolella Valion maanlaajuisen jakeluverkoston ansiosta.

On ollut hienoa huomata uusien valiolaisten innostus. Kun yhdistämme osaamisemme, meistä kasvaa entistä parempi kumppani jokaiselle laatua ja luotettavuutta arvostavalle hotelli-, ravintola- ja catering-asiakkaalle. Syksyllä hiomme toimintojamme, kunnes alkuvuodesta on aika paljastaa uusi upea tukkukauppa.

Lue lisää uusimmasta lehdestämme: