Kuitit pikatukkuostoksista on nyt mahdollista saada myös sähköpostilla.

Pikatukuista nyt saatavissa eKuitteja

Heinon asiakkaiden on nyt mahdollisuuta vastaanottaa Heinon Tukusta tehdyistä ostoksista kuitteja uudella vaivattomalla tavalla. ReceiptHero kuittioperaattori toimittaa kuitit sähköisessä muodossa teidän ja kirjanpitäjänne nähtäville.

Mikä on eKuitti?

eKuitti eroaa paperi- ja sähköpostikuitista siten, että se on ostotapahtuman jälkeen automaattisesti sähköisessä muodossa ja tarkasteltavissa mobiilisovelluksesta. Ensimmäisenä ReceiptHeron operoimia kuitteja voit vastaanottaa eTasku ja Procountor Kuitit -mobiilisovellukseen. eKuitti välittyy myös automaattisesti kirjanpitäjänne kirjanpidonohjelmistoon. Tositteita ei siis tarvitse enää erikseen kuvata tai lähettää manuaalisesti eteenpäin.

Miten palvelu käytännössä toimii?

Kun maksat kassalla ReceiptHeroon liitetyllä maksukortilla, kuitti löytyy muutaman minuutin kuluttua sovelluksestasi automaattisesti. Lisätessäsi eTaskuun kirjanpitäjäyhteyden on eKuitti välittömästi myös kirjanpitäjäsi nähtävillä.

Miten saan eKuitit ja ReceiptHeron käyttööni?

Käyttöönotto on helppoa ja hoituu alle minuutissa. Voitte tällä hetkellä vastaanottaa Heinon kuitteja ReceiptHeron avulla eTasku ja Procountor Kuitit -sovelluksiin. Lataa eTaskun mobiilisovellus, luo tunnukset ja aktivoi eTaskusta ReceiptHeron lisäpalvelu. Jos käytät jo Procountoria, voit aktivoida ReceiptHeron Procountor Kuitit -sovelluksesta, jonka jälkeen kuitit välittyvät automaattisesti Procountoriin.

Mitä siis seuraavaksi?

1. Lataa käyttöösi eTasku tai Procountor Kuitit -sovellus
2. Luo tunnukset
3. Kirjaudu sisään
4. Aktivoi ReceiptHero ja lisää maksukortit (sovelluksen sivupalkista)
5. Valmista!

Kun ReceiptHero yhteys on aktivoitu ja maksukortit lisätty valitun sovelluksen sisällä, kuitit välittyvät ostotapahtuman jälkeen automaattisesti sovellukseen näkyville muutamien minuuttien viiveellä.

Lue miten ReceiptHero toimittaa kuitit eTaskun sovellukseen:

Lisätietoa ReceiptHeron ja eTaskun yhteiskäytöstä

Hinnoittelu:

Itse ReceiptHero on maksuton palvelu. eTasku ja Procountor tarjoavat uusille asiakkailleen kuukauden maksuttoman kokeilujakson sovelluksiinsa. Tämän jälkeen sovelluksista veloitetaan palveluiden oman hinnaston mukainen maksu. Palveluiden käyttäjät voivat vastaanottaa ReceiptHeron kautta tulevat ensimmäiset 100 eKuittia ilmaiseksi. Tämän jälkeen eKuiteista veloitetaan 0,40€ / kuitti + alv.

Tarkemmat tiedot eKuittien hinnoittelusta löydätte:

eTaskun hinnasto

Procountor Kuitin hinnasto

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
Joel Ojala
p. 040 0856 298
joel@receipthero.io