HeinoMAX

Suomen joustavinta tukkukauppaa verkossa – HeinoMAX

HeinoMAX on uusi kaupankäyntialusta, joka yhdistää tavarantoimittajat ja asiakkaat. Palvelu avaa asiakkaillemme lähes rajattomat valikoimat ja toimittajille mahdollisuuden päättää omasta valikoimastaan.

HeinoMAX valikoima tukee Heinon Tukun perusvalikoimaa
Heinon Tukun asiakkaille HeinoMAX -palvelussa on jo yli 10 000 tuotetta ja valinnanvara laajenee koko ajan. HeinoMAX:in tavarantoimittaja- ja tuotevalikoimaa pystytään kasvattamaan käytännössä rajattomasti.

Heinon verkkokauppa ja HeinoMAX lähelle toisiaan
HeinoMAX on yhdistetty myös Heinon Tukun verkkokauppaan, josta asiakastiedot siirtyvät HeinoMAX:iin ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Seuraavassa vaiheessa kaikki HeinoMAX:iin avatut tuotteet näkyvät myös Heinon Tukun verkkokaupassa.

Kehityksessä logistiikan integrointi
Ensimmäisessä vaiheessa Heinon Tukun ja Heino MAX -palvelun logistiikat ovat erilliset ja käytössä on toimittajien omaa jakelu ja varastointi. Jatkossa logistiikka integroidaan Heinon Tukun jakeluun ja kuljetukset yhdistetään niin, että asiakkaan ovelle tulee vain yksi auto, vaikka tuotteita olisi tilattu sekä Heinon Tukusta että HeinoMAX:ista.

Tavarantoimittaja hinnoittelee ja luo valikoiman
HeinoMAX tarjoaa tavarantoimittajille valmiin myyntityökalun ja verkkokaupan, joka mahdollistaa itsenäisen ja reaaliaikaisen tuotteiden valikoimaan avaamisen ja hinnoittelun. Lisäksi HeinoMAX:ista tavarantoimittaja saa raportit loppuasiakastasolla, jolloin esimerkiksi markkinointia sekä foodservice-asiakkaille että suoraan kuluttajille on helpompi kohdentaa.

Lisätiedot:
Mikael Utriainen
Projektipäällikkö
Puh +358 (0)50 303 3826
mikael.utriainen@heinontukku.fi