Syksyn parhaat tuotteet

Nyt maistuvat riista ja muut syksyiset ruoat. Myös raaka-aineiden ekologisuus kiinnostaa.

 

SYKSYN SATO on taas täällä, ja siitä riittää iloa hyvän ruoan ystäville. Kesäisten salaattien jälkeen maistuvat taas tuhdit padat, maukkaiksi paahdetut juurekset ja erilaiset poro- ja riistaruoat. Niiden kyytipojaksi tarjotaan tietysti laadukasta punaviiniä tai vaikkapa gluteenitonta uutuusolutta.

Syksyn kausiesitteeseen olemme yhdistäneet sekä Heinon Tukun kiinnostavimmat uutuustuotteet että houkuttelevimmat tarjoukset. Toivomme, että ne antavat uusia ideoita ja inspiraatiota syksyn ruokalistoille. Tarjoukset ovat voimassa 1.9.–31.12.2020.

Monissa esitteen tuotteissa korostuu raaka-aineiden ekologisuus ja eettisyys. Lisukkeeksi voi kokeilla ulkomaisen riisin sijaan kotimaisesta perunasta valmistettuja perunanuudeleita (s. 21), korvata perinteisen ruokakerman kauravalmisteella (s. 19) tai suosia kotimaista kalaa. Kertakäyttöaterimetkin tehdään nyt puusta ja pakataan paperiin (s. 39).

Ravintoloilla on takanaan poikkeuksellinen ja haastava alkuvuosi. Kesällä saimme siirtyä pienin askelin kohti normaalia, mutta nyt niin Suomelta kuin ravintola-alaltakin vaaditaan jälleen epävarmuuden sietämistä ja yhteishenkeä. Me Heinon Tukussa toivotamme asiakkaillemme voimia tulevaan syksyyn ja uskomme, että näistäkin vaikeuksista selviydymme yhdessä.

 

 

LUE ESITETTÄ:

 

 

 

 

 

 

Painetussa esitteessä on seuraavat hintavirheet:

8072450, Löfbergs Lila Professional Light kahvin oikea hinta pikatukussa on 4,38 €/kpl (alv. 0%) ja toimitustukussa 4,64 €/kpl (alv. 0%).

9523089, Casa Silva Chardonnay Semillonin oikea hinta toimitustukussa on 47,18 €/ltk (alv. 0%).

9523090, Casa Silva Cabernet Sauvignon Carmeneren oikea hinta toimitustukussa on 47,18€ /ltk (alv. 0%).

9721671, Ayinger Altbairisch Dunkelin oikea hinta toimitustukussa on 47,90€ /ltk (alv. 0%).