Syksyn innostavat tuotteet

UUSIA MAKUJA SYKSYYN
Vuoden tunnelmallisin sesonki on täällä. Nyt herkutellaan lohturuoilla, joiden valmistuksessa hyödynnetään kauden uutuusherkkuja.

 

SYKSY on uusien alkujen aikaa, niin myös keittiön puolella. Tästä loppuvuoden kausiesitteestä löydät Heinon Tukun kiinnostavimmat uutuustuotteet ja parhaat tarjoukset. Nappaa talteen myös inspiroivat vinkkimme ja uudet reseptimme, joiden avulla tarjoat asiakkaillesi sesonkiin sopivia makuelämyksiä.

Ruokamaailman ykköstrendeihin kuuluvat lohturuoat ovat omiaan juuri tähän aikaan vuodesta. Lämmittävät lasagnet (s. 6), mausteiset curryt (s. 22) ja maukkaat piiraat (s. 12) maistuvat sään viiletessä ja iltojen hämärtyessä. Syksyisiin keittoihin loihdit vaihtelua höystämällä ne erilaisin päällisin. Lounaskeitto kruunataan asiakkaiden iloksi nyt tapaslautasilta ja tortilloista tutuilla täytteillä (s. 17). Lihojen, kalojen, hevien ja tuoretuotteiden lisäksi löydät valikoimastamme myös vegevalmisteiden houkuttelevimmat uutuudet ja herkulliset kastikkeet annosten viimeistelyyn – kauden suosikkijuomia unohtamatta.

Esitteessä mainitut hinnat ovat voimassa 1.9.2021–31.1.2022.

 

LUE ESITE: