Valio Aimo® on uusi kotimainen tukkukauppa – hauska tukustua, hyvän ruoan ammattilaiset!

Me Valiolla haluamme esitellä ammattilaisille uuden Valio Aimo® -tukun, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Tukkumme palvelee laajasti ravintoloita, kahviloita, suurkeittiöitä, leipomoita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaitamme ympäri Suomea.

 

Heinon Tukku on nyt Valio Aimo®. Nimemme mukaisesti palvelu on meille kaiken A ja O. Ei ole yhtä ratkaisua, joka sopisi jokaiselle asiakkaallemme. Siksi räätälöimme valikoiman ja logistiikan. Joustavuutemme ja tehokkuutemme ansiosta toimitamme kuljetuksia kaikkialla Suomessa, aina Hangosta Nuorgamiin asti. Pikatukkumme palvelevat myös asiakkaitamme Vantaalla ja Helsingissä.

Tukulla on tällä hetkellä yli 800 tavarantoimittajaa, joilla on yhteensä noin 30 000 tuotetta. Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa.  Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

 

Kysymyksiä ja vastauksia Heinon Tukun asiakkaille ja kumppaneille

Keräsimme alle vastauksia muutamiin kysymyksiin, joita sinulla on saattanut aiheeseen liittyen herätä.

 

Milloin Valio ja Heinon Tukku yhdistyivät Valio Aimo® -tukuksi?  

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan 30.6.2021, jonka jälkeen yhdistymisprosessi käynnistettiin. Nyt esittelemme uuden Valio Aimo® -tukun hyvän ruoan ammattilaisille kautta maan. Tarjoamme asiakkaillemme kattavimman valikoiman ja tehokkaimman jakeluverkoston sekä jaamme tietoa tuoreimmista trendeistä ja kotimaisista ruokaperinteistä. 

 

Miten tukun uudistus vaikuttaa asiakkaisiin?

Tukkukauppa laajentuu myös omavalmisteisiin tuotteisiin. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken, mitä ammattikeittiössä tarvitaan yhdestä paikasta, maitotuotteiden lisäksi myös esimerkiksi tuoreet vihannekset, leivonnaistuotteet, mausteet ja kattaustarvikkeet. Tukun valikoima on laaja ja kotimaisten tuotteiden osuus on merkittävä. Pidämme jatkossakin kiinni asioista, joissa sekä Valio että Heinon Tukku ovat olleet tutkitusti hyviä, eli asiakastyytyväisyydestä ja tuotteiden laadusta.

 

Muuttuvatko yhteydenottokanavat uuden nimen myötä? Entä yhteyshenkilöt? 

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet tulevat päivittymään @valio.fi loppuisiksi ja moni palvelusähköpostiosoite muuttuu 1.2.2022. Päivitämme ajantasaiset yhteystiedot vanhoille tutuille sivuillemme ja voit aina olla yhteydessä myynnin yhteyshenkilöösi.

 

Valio Aimo® tukun ajankohtaiset uutiset, inspiroivat sisällöt ja paljon muuta löydät tästä lähtien uudesta osoitteesta valioaimo.fi.