Vastuullisuus

Heino-konserni – vahvasti sitoutunut vastuullisuuteen

Vastuullisuus on tärkeä osa Heinon Tukun toimintaa ja strategiaa. Vastuullisuutta johdamme perustuen arvoihimme ja toimintaperiaatteisiimme. Vastuullisuusohjelmassa keskitymme neljään osa-alueeseen: luotettavaan yhteistyökumppanuuteen, ympäristön hyvinvointiin, vastuulliseen hankintaan sekä hyvään työyhteisöön. Näissä keskitymme niihin olennaisiin aiheisiin, joilla vastaamme sidosryhmiemme odotuksiin ja toimintaympäristömme kehityshaasteisiin. Tavoitteenamme on toimia kestävän kehityksen aallonharjalla.

 

 

 

Sertifioitu toimintajärjestelmä on tärkeä osa toimintojemme johtamista ja se kattaa laajasti taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun osa-alueet Heinon hankinta- ja toimitusketjussa. Toimintamme on sertifioitu seuraavien kansainvälisten standardien mukaan:

- ISO 14001 –Ympäristö (vuodesta 2004), jota on täydennetty ETJ+ -energiatehokkuus-sertifioinnilla vuonna 2016.

- ISO 22000 –Elintarviketurvallisuussertifiointi (2007). Lisäksi Kalavapriikki Oy on sertifioitu FSSC 22000 laitoskohtaisen elintarviketurvallisuusstandardin mukaisesti.

- ISO 9001 –Laadunhallinta ja -varmistus (2016)

ISO 45001 –Työterveys ja työturvallisuus ( OHSAS 18001 2016)

- MSC ja ASC –vastuullisesti pyydettyjen ja kasvatettujen kalastustuotteiden jäljitettävyysjärjestelmät (2016)

 

Oiva-raportit

Heinon Tukku on saanut Oiva-raporteissa elintarviketurvallisuudesta positiivisia tuloksia. Ruokavirasto koordinoi Oiva-järjestelmää, jossa julkaistaan elintarvikevalvonnan tarkastustiedot. Oivassa arvioidaan yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten hygieniaa ja tuotteiden turvallisuutta. Arviot annetaan hymynaamoilla. Läpinäkyvyys on Heinolle tärkeää: Oiva-raportit ja lisätietoja järjestelmästä saa hakupalvelusta Oivahymy.fi.

Sieltä löytyvät myös Heinon Oiva-raportit ja Kalavapriikin Oiva-raportit.

 

Vastuullisuus- raportti 2020

Vastuullisuusraportti kuvaa Heinon Tukun vuoden 2020 keskeisiä tapahtumia ja tavoitteita lähivuosille. Raportilla noudatetaan kansainvälistä GRI-vastuullisuusraportointiohjeistoa soveltuvin osin.

Tutustu vanhempiin raportteihin:

Vastuullisuusraportti 2019

Vastuullisuusraportti 2018

Tukkupalvelut

Tukkupalvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Laaja tuotevalikoima

Laaja tuotevalikoima

Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää