Vastuullisuus

Heino-konserni – vahvasti sitoutunut vastuullisuuteen

Heinon elintarviketurvallisuus on korkeaa. Yhtiö kehittää henkilöstön osaamista jatkuvasti ja satsaa työturvallisuuteen ja systemaattiseen perehdyttämiseen. Heinolla on tarkat ja ajanmukaiset turvallisuusohjeistukset. Yhtiö on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä. Se pyrkii muun muassa vähentämään energiankulutusta ja lisäämään ympäristöystävällisten tuotteiden menekkiä. Ympäristövaikutukset on huomioitu koko toimitusketjussa.


Heinon johtamisjärjestelmät on sertifioitu Bureau Veritas Finlandin toimesta
ISO9001

Laadunhallinta

Laadunhallinta kattaa asiakkaille annettujen lupausten, hyvän johtamisen ja henkilöstön monipuolisen osaamisen. Näemme jatkuvan parantamisen tehokkaana ja henkilöstöä huomioivana toimintatapana, joka tuottaa lisäarvoa myös asiakkaillemme.
ISO22000

Elintarviketurvallisuus

Tunnistamme yritystoimintaamme liittyvät elintarviketurvallisuutta vaarantavat tekijät ja huolehdimme erityisesti niiden hallinnasta ja ehkäisystä. Näemme elintarviketurvallisuuden osana vastuullista ja kestävää kehitystä edistävänä toimintana, jota pyrimme omilla valinnoillamme edistämään.
FSSC22000

Laitoskohtainen elintarviketurvallisuus

Tarjoamme asiakkaillemme turvallisia ja laadukkaita tuotteita panostamalla Kuopion tuotantolaitoksemme kalan ja hevin valmistusprosesseihin liittyvien riskien hallintaan. Tehokkaalla omavalvonnalla ja etukäteen sovituilla toimintatavoilla varmistetaan laadukas toiminta ja vältetään vaaratilanteita.
ISO14001

Ympäristö

Olemme sitoutuneet ennakoimaan, vähentämään ja ehkäisemään toiminnastamme, tuotteistamme ja palveluistamme ympäristölle aiheutuvaa haittaa. Olemme vahvasti sitoutuneet edistämään kestävän kehityksen periaatteita.
OHSAS18001

Työterveys-ja työturvallisuus

Noudatamme parhaiden turvallisten käytäntöjen soveltamista työympäristössämme. Tunnistamme, arvioimme ja minimoimme työympäristömme riskejä. Käytössämme on riskienhallintaohjelma ennaltaehkäisevään toimintaan.
MSC ja ASC

Vastuullisesti pyydettyjen ja kasvatettujen kalastustuotteiden jäljitettävyys

Kansainväliset ympäristömerkit kattavat kala- ja äyriäistuottet, joiden alkuperä tuotantoketjussa voidaan jäljittää aina hyvin hallinnoituun ja kestävästi toimivaan kalastusyritykseen saakka. Olemme vahvasti mukana kestävästi tuotettuja ja sertifioituja mereneläviä tarjoavana yrityksenä.
ETJ+

Energiatehokkuus

Tavoitteemme  toiminnassamme on energiankulutuksen pienentäminen sekä uusiutuvan energian käyttö. Olemme mukana Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksen Kaupan alan toimenpideohjelmassa kaudella 2017-2025 ensimmäisenä yrityksenä kaupan alalta.

Heinon Tukku on saanut Oiva-raporteissa elintarviketurvallisuudesta positiivia tuloksia. Elintarviketurvallisuusvirasto Evira koordinoi Oiva-järjestelmää, jossa julkaistaan elintarvikevalvonnan tarkastustiedot. Oivassa arvioidaan yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten hygieniaa ja tuotteiden turvallisuutta. Arviot annetaan hymynaamoilla. Läpinäkyvyys on Heinolle tärkeää: Oiva-raportit ja lisätietoja järjestelmästä saa hakupalvelusta Oivahymy.fi. Sieltä löytyvät myös Heinon Oiva-raportit.

Tule meille töihin?

Kiinnostaako työ yli satavuotiaassa perheyrityksessä tukkukaupan alalla? Kerro meille itsestäsi ja laita hakemus sisään.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

Tutustu  Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää