Vastuullisuus

Heino-konserni – vahvasti sitoutunut vastuullisuuteen

Vastuullisuus on tärkeä osa Heinon Tukun toimintaa ja strategiaa. Vastuullisuutta johdamme perustuen arvoihimme ja toimintaperiaatteisiimme. Vastuullisuusohjelmassa keskitymme neljään osa-alueeseen: luotettavaan yhteistyökumppanuuteen, ympäristön hyvinvointiin, vastuulliseen hankintaan sekä hyvään työyhteisöön. Näissä keskitymme niihin olennaisiin aiheisiin, joilla vastaamme sidosryhmiemme odotuksiin ja toimintaympäristömme kehityshaasteisiin. Tavoitteenamme on toimia kestävän kehityksen aallonharjalla.

 

 

 

Sertifioitu toimintajärjestelmä on tärkeä osa toimintojemme johtamista ja se kattaa laajasti taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun osa-alueet Heinon hankinta- ja toimitusketjussa. Toimintamme on sertifioitu seuraavien kansainvälisten standardien mukaan:

- ISO 14001 –Ympäristö (vuodesta 2004), jota on täydennetty ETJ+ -energiatehokkuus-sertifioinnilla vuonna 2016.

- ISO 22000 –Elintarviketurvallisuussertifiointi (2007). Lisäksi Kalavapriikki Oy on sertifioitu FSSC 22000 laitoskohtaisen elintarviketurvallisuusstandardin mukaisesti.

- ISO 9001 –Laadunhallinta ja -varmistus (2016)

- OHSAS 18001 –Työterveys ja työturvallisuus (2016)

- MSC ja ASC –vastuullisesti pyydettyjen ja kasvatettujen kalastustuotteiden jäljitettävyysjärjestelmät (2016)

Oiva-raportit

Heinon Tukku on saanut Oiva-raporteissa elintarviketurvallisuudesta positiivisia tuloksia. Ruokavirasto koordinoi Oiva-järjestelmää, jossa julkaistaan elintarvikevalvonnan tarkastustiedot. Oivassa arvioidaan yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten hygieniaa ja tuotteiden turvallisuutta. Arviot annetaan hymynaamoilla. Läpinäkyvyys on Heinolle tärkeää: Oiva-raportit ja lisätietoja järjestelmästä saa hakupalvelusta Oivahymy.fi.

Sieltä löytyvät myös Heinon Oiva-raportit ja Kalavapriikin Oiva-raportit.

 

Vastuullisuusraportti kuvaa Heinon Tukun vuoden 2018 keskeisiä tapahtumia ja tavoitteitamme lähivuosille. Raportilla noudatamme kansainvälistä GRI-vastuullisuusraportointiohjeistoa soveltuvin osin.

VALIKOIMAMME

Tutustu  Heinon pikatukkujen valikoimaan kätevästi verkkopalvelussamme.

Palvelut

Palvelut

Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Sörnäisissä ja Koivuhaassa, valtakunnallisesti toimitustukkuna.

Lue lisää

Tuotteet

Tuotteet

Heinon Tukun kilpailuetu on ollut alusta saakka laaja valikoima jota kehitämme kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita sekä seuraamalla alan trendejä sekä kysyntää.

Lue lisää

Heino-konserni

Heino-konserni

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

Lue lisää