Tilaa käyttäjätunnukset

Asiakasnumeroosi perustuvilla käyttäjätunnuksilla pääset kirjautumaan sisään toimitustukun verkkokauppaan sekä pikatukkujen verkkopalveluun.

Heinon Tukun asiakkaana, voit tilata käyttäjätunnukset verkkopalveluihimme täyttämällä alla olevan lomakkeen.

 

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

  Tilaan käyttäjätunnukset *
  Käyttäjätunnusten tilaaja *
  Tunnusten käyttäjä *

  Heino toimittaa yhdet (1 kpl) pääkäyttäjätunnukset/asiakasnumero ja ohjeet yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tunnukset ovat olleet yli 6 kk käyttämättöminä, poistuvat ne rekisteristämme.

  * Tunnusten tilaaja sitoutuu vastaamaan kaikista tunnuksillaan tehdyistä tilauksista/varauksista. Heinon Tukku Oy pidättää itsellään oikeuden sulkea asiakkaan tilausoikeuden ilman erillistä ilmoitusta. Heinon Tukku Oy ei vastaa mahdollisista palvelun käyttökatkoksista aiheutuneista vahingoista tai toimittamatta jääneistä tilauksista, jotka on jätetty tämän palvelun välityksellä. Muutoin noudatetaan Heinon asiakkuushakemuksessa mainittuja ja asiakkaan hakemuksessa hyväksymiä Heinon Tukku Oy:n tavarakaupan yleisiä toimitusehtoja.

   

  Kirjaudu verkko-palveluun

  Kun sinulla on käytössä asiakaskohtaiset tunnukset, pääset kirjautumaan verkkopalveluihin.

   

  Heinonetti apunasi

  Heinonetin tuki palvelee arkisin klo 7-16 kaikissa verkkopalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

   

  heinonetti@heinontukku.fi

  p. 020 7170 020

  Tukkupalvelut

  Tukkupalvelut

  Heinon Tukku on tukkukaupan ammattilainen. Palvelemme pikatukuissa Helsingissä ja Vantaalla sekä valtakunnallisesti toimitustukkuna.

  Lue lisää

  Laaja tuotevalikoima

  Laaja tuotevalikoima

  Valikoimiimme kuuluu peräti 30 000 nimikettä. Yritykset saavat kaikki päivittäistavarat ja elintarvikkeet sekä toimiston, neuvotteluhuoneen ja konttorin tarvikkeet meiltä Heinosta.

  Lue lisää

  Heino-konserni

  Heino-konserni

  TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Yrityksiämme ovat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy sekä Anton & Anton.

  Lue lisää