Yritys

Heinon Tukku harjoittaa päivittäistavaroiden, alkoholijuomien ja toimistotarvikkeiden tukkukauppaa ja maahantuontia sekä liha- ja kalatuotteiden jalostusta.

Haluamme tarjota parasta niin asiakkaillemme, henkilöstöllemme kuin ympäristöllekin.

Elintarviketurvallisuuden osoituksena Heino-konsernilla on sertifioidut, elintarviketurvallisuusjärjestelmä ISO22000, kalan ja äyriäisten jäljitettävyysjärjestelmät MSC/ASC sekä laitoskohtainen elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC22000.

Ympäristöön ja henkilöstöön liittyvien asioiden vastuullisuuden osoituksena Heino-konsernilla on sertifioituina laatujärjestelmä ISO 9001, ympäristöjärjestelmä ISO 14001, työterveys ja –turvallisuusjärjestelmä OHSAS 18001 sekä energiatehokkuusjärjestelmä ETJ+.

Heino-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 251M euroa ja henkilöstömäärä 450 henkilöä.

Heinossa yrittäjyys on arvossaan

Jo viiden sukupolven ja yli sadan vuoden ajan on Heinoa vienyt eteenpäin vahva yrittäjähenki. Heino toimii laatuun panostaen ja sitä kautta tuloksekkaasti.

Tutustu Heinon Tukun vaiheista kertoviin videoihin

100-vuotisjuhlarahasto

Heinon Tukun 100-vuotisjuhlarahasto perustettiin Liikesivistysrahastoon 29.10.1999.

Juhlarahaston tarkoituksena on edistää maassamme ruoka- ja juomakulttuuria myöntämällä opinto- tai tutkimusapurahoja ruoan ja juoman parissa opiskeleville tai työskenteleville kansalaisille. Rahastosta jaetaan vuosittain myös yksi palkinto ruoka- ja/tai juoma-alalla erityisesti ansioituneelle henkilölle tai yhteisölle.

Hakemus on laadittava 100-vuotisjuhlarahaston lomakkeella ja siihen painettuja ohjeita noudattaen. Allekirjoitettu hakemus toimitetaan osoitteeseen:

Heinon Tukku Oy:n 100-vuotisjuhlarahasto
c/o Heinon Tukku Oy
Orionintie 18-22
02200 Espoo
Heinon Tukku Oy:n 100-vuotisjuhlarahaston apurahojen hakuaika on käynnissä jatkuvasti. Apurahojen myöntämisestä päätetään vuosittain syys-lokakuussa.

Tukku tietoa Heinosta

TukkuHeino Oy on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö, joka harjoittaa tytäryhtiöidensä Heinon Tukku Oy:n ja Uniq Drinks Finland Oy:n kautta päivittäistavaroiden ja alkoholijuomien tukkukauppaa ja maahantuontia.

Heinon Tukku Oy harjoittaa päivittäistavaroiden tukkukauppaa ja maahantuontia. Yhtiöllä on pikatukut Helsingissä ja Vantaalla, toimitustukut Espoossa ja Kuopiossa sekä myyntikonttorit Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Heinon Tukku Oy on yksi Tuko Logistics Osuuskunnan omistajista yhdessä Wihuri Oy:n ja Stockmann Oyj Abp:n kanssa.

Heinon Tukku Oy:n tytäryhtiö Heinon Tukku Kuopio Oy on kala- ja hevi-tuotteiden maahantuoja sekä jalostaja. Heinon Tukku Kuopio Oy omistaa virolaisen riista- ja kalatuotteisiin keskittyvän Hunt Fish Group Ltd:n.

Uniq Drinks Finland Oy on Espoossa toimiva alkoholijuomien maahantuoja, markkinoija sekä myyjä.